ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστίες Γηροκομείου Καναλίων - Συνέχιση στήριξης και ενίσχυσης

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Διευθυντής, το Προσωπικό και οι Τρόφιμοι του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Καναλίων, επιθυμούν δημόσια να ευχαριστήσουν
Ευχαριστίες Γηροκομείου Καναλίων - Συνέχιση στήριξης και ενίσχυσης
φωτο: Panagiotis Martiou

Aναλυτικά:

α) Την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή.
β) Τους Βουλευτές Μαγνησίας κ. Χρήστο Μπουκώρο και κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια.
γ) Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη.
δ) Τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας.
ε) Τις Ιδιωτικές Εταιρίες, τους Συλλόγους και όλους τους ιδιώτες για την αμέριστη στήριξη και την οικονομική και υλική συμπαράστασή τους προς το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Καναλίων την περίοδο των Εορτών των Χριστουγέννων.

Χάρη στην καθοριστικής σημασίας ενίσχυση, υλική και οικονομική όλων όσων αναφέρθηκαν παραπάνω το Ίδρυμα θα συνεχίσει την λειτουργία του προσφέροντας φιλοξενία, ασφάλεια, αγάπη, στοργή και προστασία στους 40 γέροντες και τις γερόντισσες, που εγκαταβιούν σε αυτό.

Ενημερώνουμε ότι όποιος επιθυμεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας ή να στηρίξει οικονομικά τη λειτουργία του Ιδρύματος, μπορεί να απευθύνεται στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο ΛΥΧΝΟΣ», στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Όποιος επιθυμεί να ενισχύσει οικονομικά τους σκοπούς του Γηροκομείου μπορεί να καταθέσει το ποσό που επιθυμεί στον κάτωθι Τραπεζικό Λογαριασμό στην Τράπεζα ALPHA BANK: 313002101010740.