ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την Πέμπτη τα σπουδαία για Football League και Γ` Εθνική

Την Πέμπτη (21/1) θα πραγματοποιηθεί τελικά η σύσκεψη των λοιμωξιολόγων με τους εμπλεκόμενους φορείς στη Football League και στη Γ` Εθνική και θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον των δύο κατηγοριών
Την Πέμπτη τα σπουδαία για Football League και Γ` Εθνική

Όπως αναφέρει το fosonlin.gr, σήμερα (19/1) επρόκειτο να λάβει χώρα η έκτακτη σύσκεψη των λοιμωξιολόγων προκειμένου να ελέγξουν το κατά πόσο είναι εφικτό να ξεκινήσει η Football League και η Γ’ Εθνική.

Μετά και την έναρξη της Super League 2, οι ελπίδες των ιθυνόντων των ομάδων αλλά και των ποδοσφαιριστών, έχουν αναπτερωθεί και περιμένουν εναγωνίως την απόφαση για τις δύο αυτές κατηγορίες. Μάλιστα όλοι τους ελπίζουν ότι και αυτά τα σωματεία θα καταφέρουν επιτέλους να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Ωστόσο, η αναμονή θα συνεχιστεί τελικά μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, καθώς την συγκεκριμένη μέρα θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη των λοιμωξιολόγων με τους εμπλεκόμενους φορείς στη Football League και στη Γ` Εθνική.

Παράλληλα την Παρασκευή, θα διεξαχθεί κανονικά η καθιερωμένη σύσκεψη των λοιμωξιολόγων.

Να θυμίσουμε ότι δεν έχει ξεκινήσει καθόλου το πρωτάθλημα της Football League, ενώ στη Γ` Εθνική έχει ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική σε 1ο, 2ο 3ο, 4ο,7ο, 8ο, 9ο και 10ο όμιλο, καθώς και η 3η αγωνιστική σε 5ο και 6ο γκρουπ.