ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας "Τρέχω για την Φλόγα Virtual"

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τη /Φλόγα" (Σύλλογος Γονέών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες), τη διεύθυνση αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ- Δήμου Βόλου και τον Κένταυρο-Βόλου ο διαδυκτιακός φιλανθρωπικός αγώνας "Τρέχω για την Φλόγα Virtual", τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν εξ’ ολοκλήρου στη στήριξη της Φλόγας Μαγνησίας
Με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας "Τρέχω για την Φλόγα Virtual"

Οι συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, εξ΄ αιτίας της πανδημίας, δεν επέτρεψαν τη διοργάνωση ενός αγώνα με ταυτόχρονη παρουσία όλων των συμμετεχόντων στην παραλία του Βόλου όπως γινόταν κάθε χρόνο. Έτσι ο αγώνας έγινε virtual, δηλαδή εικονικά. Ο καθένας αφού έκανε ηλεκτρονικά την εγγραφή του και πρόσφερε 5 ευρώ στη Φλόγα, έτρεχε μόνος του στο διάστημα από 12 Δεκεμβρίου 2020 έως 15 Ιανουαρίου, καταγράφοντας την απόσταση και το χρόνο του στο ρολόι ή το κινητό του. Στη συνέχεια ανέβαζε το χρόνο σε ηλεκτρονική φόρμα του Κενταύρου ώστε να καταγραφεί στα αποτελέσματα.

Η ανταπόκριση υπήρξε μεγάλη τόσο από αθλητές, συλλόγους και σχολεία όσο και από πολίτες κάθε ηλικίας. Δρομείς κυριολεκτικά από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό έτρεξαν ή περπάτησαν, πέντε ή τρία χιλιόμετρα, κάποιοι και παραπάνω, οπουδήποτε ήθελε ο καθένας, από την παραλία έως και το βουνό.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή στον αγώνα εκείνων, που, ενώ δεν το "έχουν" με το τρέξιμο, ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά για να στηρίξουν την κοινή προσπάθεια.

Η συμμετοχή όλων ήταν συμβολική και ιδιαίτερα τιμητική για τον καθένα. Γι’ αυτό και δε θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στους νικητές και στις επιδόσεις τους. Άλλωστε σκοπός του αγώνα δεν ήταν η ανάδειξη νικητών. Σε αυτόν τον αγώνα νικητές πρέπει να είναι τα παιδιά της "Φλόγας" αλλά και κάθε παιδί που δίνει αγώνα για τη ζωή του.

Η καινούργια χρονιά ας φέρει σε όλους το πολυτιμότερο δώρο, υγεία.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ (3 χλμ.) κι ΕΔΩ (5 χλμ.)