ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αρνητικά και τα 80 τεστ στα Κανάλια

Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί (26/1) από τον ΕΟΔΥ σε δημότες όλων των ηλικιών, στο γήπεδο Καναλίων
Αρνητικά και τα 80 τεστ στα Κανάλια

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου, "μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στην πρόσκληση μας από τους δημότες των Καναλίων και αυτό είναι πολύ σημαντικό 80 rapid test σε 3 ώρες, από τους ανθρώπους του ΕΟΔΥ.

Με κάθε τρόπο, προσπαθούμε να περιορίσουμε τη διασπορά. Στις αρχές του μήνα είχαν γίνει πάλι test για τους δημότες σε συνεργασία του Δήμου Ρήγα Φεραίου με το Περιφερειακό ιατρείο και το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου. Σήμερα μέσω του ΕΟΔΥ έγιναν 80 test και ήταν όλα αρνητικά. Η προσέλευση ήταν συνεχής με άτομα όλων των ηλικιών, παρόντες και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου καθώς και μαθητές συνοδεία των γονιών.

Τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας είναι γνωστά πλέον σε όλους μας. Τηρούμε τα μέτρα με υπομονή και με σεβασμό στους γύρω μας . Δεν αγνοούμε συμπτώματα ή ύποπτες επαφές όταν χρειάζεται τηρούμε την καραντίνα αυστηρά για να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας οικογενειακό –φιλικό.

Στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου γίνονται καθημερινά rapid test και μοριακά PCR δωρεάν με ραντεβού στο τηλέφωνο 2425350046.

Ευχαριστούμε τους τοπικούς συμβούλους Τσούκα Δημήτρη και Μανουσογιωργάκη Γιώργο για την σημαντική βοήθεια.

Αν χρειαστεί θα επαναληφθούν μαζικά test στη κοινότητα".