ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εως 15 Μαΐου οι αιτήσεις για το μεταπτυχιακό του Π.Θ. στις Βιοεπιστήμες

Το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Προηγμένες πειραματικές και υπολογιστικές βιοεπιστήμες" (ΠΜΣ/ΠΥΒ) για το ακαδημαϊκό έτος 2019 - 2020, που οδηγεί στην απονομή μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης
Εως 15 Μαΐου οι αιτήσεις για το μεταπτυχιακό του Π.Θ. στις Βιοεπιστήμες

Ο σκοπός του προγράμματος είναι η ανάπτυξη ερευνητικών δεξιοτήτων των υποψηφίων και η προετοιμασία τους για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής ή στελέχωσης ερευνητικών κέντρων.

Οι μεταπτυχιακές σπουδές ξεκινούν το χειμερινό εξάμηνο.

Η διάρκεια σπουδών είναι τέσσερα εξάμηνα.

Ο αριθμός των μεταπτυχιακών φοιτητών που γίνονται δεκτοί κατ’ έτος ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο δέκα. Ο ακριβής αριθμός καθορίζεται από τη ΣΕ μετά την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων ανάλογα με το επίπεδο των υποψηφίων.

Αιτήσεις υποψηφιοτήτων μπορούν να υποβάλλονται μέχρι πλήρωσης θέσεων ή το αργότερο μέχρι 15 Μαΐου. Για πληροφορίες http://aec.bio.uth.gr ή στο τηλέφωνο 2410-565257, κ. Τότσικα Βασιλική, καθημερινά 10.00 - 14.00, Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, Βιόπολις, Μεζούρλο Λάρισας, 41500, Λάρισα.