ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Football League, η αμέσως επόμενη στη σειρά

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, αποκάλυψε πως η Football League είναι το αμέσως επόμενο πρωτάθλημα που θα πάρει την άδεια για να επιστρέψουν οι ομάδες στις προπονήσεις
Football League, η αμέσως επόμενη στη σειρά

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Over FM, ο Γιώργος Μαυρωτάς τόνισε: "Ανοίγουμε σταδιακά και η Football League είναι η αμέσως επόμενη στη σειρά για να ανοίξει για τις προπονήσεις. Επιτρέψτε μου να πω ότι για να μην μπούμε σε έναν αθλητικό αυτοματισμό όταν βλέπει ο αθλητής μπάσκετ της Α2 το ότι παίζει η Super League 2 και αυτός με τη σειρά του μπορεί να αγανακτήσει. Πρέπει λοιπόν να ισορροπήσουμε κάπως.

Υπάρχει μια διάφορα μεταξύ ερασιτεχνών που είναι ερασιτέχνες για την πολιτεία και δεν παίρνουν κάποιο επίδομα τώρα που έχει διακοπεί η δραστηριότητα τους που είναι σε ακόμα χειρότερη μοίρα από τους αθλητές της Football League, οπότε πρέπει να τα βλέπουμε όλα αυτά και να κάνουμε υπομονή. Νομίζω είμαστε κοντά στο να πείσουμε και την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων να ξεκινήσει ο αθλητισμός με μέτρα, με πρωτόκολλα συγκεκριμένα που όπως έδειξε τον τελευταίο μήνα μπορεί να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ασφάλεια".

Για τις αλλαγές που θα γίνουν στο νέο νομοσχέδιο: "Είναι κάτι το οποίο πρέπει να ξαναδούμε να αναθεωρήσουμε και ήδη στο νομοσχέδιο που θα έρθει από το υφυπουργείο Αθλητισμού τις επόμενες ήμερες στη Βουλή, υπάρχουν και τέτοια θέματα που θίγονται, αναδιάρθρωση, θέματα μεταγραφών αθλητών δηλαδή προσπαθούμε λίγο να βάλουμε το πλαίσιο λίγο πιο συγκεκριμένο".

πηγή: soccerplus.gr