ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλό ταξίδι Παύλο...

Τεράστια θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει ο πρόωρος θάνατος του Παύλου Βαγγέλη, σε ηλικία μόλις 37 ετών - Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου του οποίου φόρεσε τη φανέλα
Καλό ταξίδι Παύλο...

Το διοικητικό συμβούλιο και ολόκληρη η αθλητική οικογένεια του Α.Σ. Βελεστίνου "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ" εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Παύλο Βαγγέλη (Πάβλι Βανγκέλι), για τον αδόκητο θάνατο του, φεύγοντας από την ζωή σε ηλικία μόλις 37 χρονών, ύστερα από μια σύντομη μάχη με μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου.

Ο Παύλος Βαγγέλη αγωνίστηκε στην ομάδα μας την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019. Είχε αποκτηθεί από τον Σύλλογο μας την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2019. Το βιογραφικό του πλούσιο, αφού είχε περάσει από πάρα πολλές ομάδες με την εμπειρία του και την ποιότητά του να είναι δεδομένη.

Αιωνία του η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

*Είχε έρθει στην Ελλάδα το 2003 από την Σκεντερμπέου για λογαριασμό του Ποντιακού Νέας Σάντας και την επομένη μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ σε μία εποχή που ο αδελφός του Κρίστι αγωνιζόταν στον Άρη.

Έπειτα, ακολούθησαν  Πανσερραϊκός, Γιάννινα, ΠΑΟΝΕ, Παναιτωλικός, Ρόδος, Αναγέννηση Επανομής, Ηρακλής Ψαχνών, Τύρναβος, Πανηλειακός, Τρίκαλα, Αιολικός, Αήττητος Σπάτων, Αμβρυσσέας Διστόμου, Αλμυρός και Ρήγας Φεραίος.

Τελευταίος του σταθμός η Αδελαϊδα στην Αυστραλία, όπου αφού αγωνίστηκε αρχικά ως παίκτης στην συνέχεια παρέμεινε ως προπονητής.