ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδιανόητο πολίτες του Βόλου να μετακινούνται 60 χλμ. μακριά για να εμβολιαστούν

Είναι αδιανόητο να υπάρχουν τέσσερις Τοπικές Μονάδες Υγείας και οι πολίτες του Βόλου να μετακινούνται 60 χλμ. μακριά στην περίπτωση της Ζαγοράς και μάλιστα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες", τονίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της
Αδιανόητο πολίτες του Βόλου να μετακινούνται 60 χλμ. μακριά για να εμβολιαστούν

Η παράνοια στον σχεδιασμό εμβολιαστικών κέντρων στη Μαγνησία συνεχίζεται, αφού με απόφαση της Κυβέρνησης οι συμπολίτες μας μεταξύ 60 και 65 ετών θα εμβολιάζονται αποκλειστικά στα Κέντρα Υγείας Ζαγοράς & Βελεστίνου.

Εδώ και καιρό με δηλώσεις μου αναφέρομαι ότι επιτέλους πρέπει να ανοίξουν τα εμβολιαστικά κέντρα στη πόλη του Βόλου και να σταματήσουν οι «υποχρεωτικές εκδρομές». Η κυβέρνηση που βάζει πρόστιμα σε πολίτες για "περιπάτους" και "άσκοπες μετακινήσεις" επιβάλει μετακινήσεις στα επαρχιακά Κέντρα Υγείας και εν τέλει αποθαρρύνει τον πληθυσμό από το να εμβολιαστεί.

Είναι προφανές πλέον ότι η κυβέρνηση θέλει να υποβαθμίσει τα ιατρεία της πόλης του Βόλου. Είναι αδιανόητο να υπάρχουν 4 Τοπικές Μονάδες Υγείας που ο σκοπός τους είναι η πρωτοβάθμια υγεία και ο έλεγχος του πληθυσμό, να διαθέτουν το κατάλληλο προσωπικό και οι πολίτες του Βόλου να μετακινούνται 60 χλμ. μακριά στην περίπτωση της Ζαγοράς και μάλιστα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Άλλο ένας "άριστος" σχεδιασμός από την Κυβέρνηση ΝΔ που δυστυχώς θα τον πληρώσει ο πολίτης.