ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για Ρήγα Φεραίο μιλάμε, ούτε για Όλυμπο, ούτε για το Καϊμάκτσαλαν

Αιχμές για την ετοιμότητα αντιμετώπισης έντονων καιρικών φαινομένων στον Δήμο και το ελληνικό κράτος συνολικά αφήνει ο επικεφαλής της ΛΑΣ Ρήγα Φεραίου, Απόστολος Παπαϊωάννου
Για Ρήγα Φεραίο μιλάμε, ούτε για Όλυμπο, ούτε για το Καϊμάκτσαλαν

Ο ίδιος γράφει στο Facebook:

Ένα χειμωνιάτικο διήμερο αρκετό για να αποκαλύψει τη γύμνια της χώρας, Περιφερειών και Δήμων ξανά και ξανά αναφορικά με τις υποδομές και την υπόστασή μας. Το κακό είναι ότι συνηθίσαμε το θηρίο.

Κατολισθήσεις, καθιζήσεις, προβλήματα σε ύδρευση και ηλεκτροδότηση, πλημμυρικά φαινόμενα, τίποτε από αυτά δεν προκαλεί πλέον εντύπωση, ένας λαός που έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του και στην ατομική ευθύνη.
Η καταστροφή κανονικότητα και η ανυπαρξία τους "κυνικότητα", οι δρόμοι στα αδιάβατοι, τα χωριά μπορεί να μείνουν αποκλεισμένα, νερό και ρεύμα τα θεωρούμε δεδομένα.

Το "δόγμα" του δικού μας Δήμου μας "…προσευχηθείτε να βρέξει να καθαρίσουν οι δημόσιοι χώροι και κλειστείτε στα σπίτια και κάντε το σταυρό σας μην πνιγούμε", εκεί φτάνει το αναπτυξιακό όραμα τους.

Ούτε λόγος για έργα που ασφαλής θα ζεις, θα περπατάς θα οδηγάς. Προσέξτε για Ρήγα Φεραίο μιλάμε, κάμπος με λίγο Πήλιο και λίγο Χαλκοδώνιο , ούτε για Όλυμπο, ούτε για το Καϊμάκτσαλαν. Εδώ κάθε φαινόμενο είναι "εχθρικό" κι "επικίνδυνο" Χειμώνα Καλοκαίρι. Έλλείψη υποδομής, εξοπλισμού, εργαζόμενων κι αυτό το συνηθίσαμε, κανονικότητα!

Δηλώσεις με το… κιλό, Πολιτική Προστασία, συσκέψεις, συνάξεις και χιλιάδες φωτογραφίες.

Κι εμείς να παρακαλάμε να είμαστε τυχεροί, να μη βρεθούμε έξω στην καταιγίδα ως "χρήσιμοι ηλίθιοι" και χειροκροτητές.

Σας είπα για το Δήμο Ρήγα Φεραίου μιλάμε με το ένδοξο όνομα του Βελεστινλή σε ένα προτεκτοράτο ονόματι ΕΛΛΑΣ που γιορτάζει φέτος τη 200στό έτος της… Ανεξαρτησίας του ωιμέ! Άσε για το κεντρικό κράτος... "φίλε έφυγε ο Στράτος και παρέλυσε το κράτος…" με φιρμάνι απαγορευτικό υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ… Χρυσοχοίδη, σε μια χειμωνιάτικη μέρα, ΕΛΛΑΣ να γελάς γιατί… πονάς!