ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστίες στο Κέντρο Υγείας - Πάγιο αίτημα οι προσλήψεις - Κάλεσμα για εμβολιασμό

Για την άμεση επέμβαση του Κέντρο Υγείας Βελεστίνου μέσα στην "Μήδεια" ευχαριστεί το προσωπικό ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου - Παράλληλα, σημειώνει πως αποτελεί πάγιο αίτημα η πρόσληψη οδηγών ασθενοφόρου - Κάλεσμα για προγραμματισμό ραντεβού για τον εμβολιασμό
Ευχαριστίες στο Κέντρο Υγείας - Πάγιο αίτημα οι προσλήψεις - Κάλεσμα για εμβολιασμό

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας ευχαριστεί τους γιατρούς και το πλήρωμα ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου που παρά τις αντίξοες συνθήκες και της χιονόπτωσης μετέβηκαν αρκετές φορές στα χωριά του Δήμου Ρήγα Φεραίου για να μεταφέρουν άμεσα ασθενείς από Βένετο και Σουρλίγκειο Ίδρυμα Καναλίων στο Νοσοκομείο του Βόλου για την περίθαλψη τους.

Με αφορμή την άμεση επέμβαση του Κ.Υ., τονίζουμε ότι αποτελεί πάγιο αίτημα μας προς τους αρμόδιους φορείς η πρόσληψη των θέσεων οδηγών ασθενοφόρου για τη συνεχή κάλυψη της βάρδιας, ώστε να υπάρχει ασφάλεια ακόμη και στους κατοίκους των ορεινών περιοχών.

Σημειώνεται ότι από την εβδομάδα αυτή ξεκίνησε το Κ.Υ. Βελεστίνου ως εμβολιαστικό κέντρο για ηλικίες 60-64 ετών. Οι εμβολιασμοί διεξάγονται με συνεχόμενη ροή.

Παρακαλούμε και τους δημότες μας να προβούν σε ηλεκτρονικό αίτημα στη φόρμα emvolio.gov.gr ή να με μεταβούν με το ΑΜΚΑ τους σε Φαρμακείο της περιοχής για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.