ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Live μετάδοση Δημοτικού Συμβουλίου και θέματα

Η άποψη μας
Live μετάδοση Δημοτικού Συμβουλίου και θέματα
Εικόνα αρχείου

Μάλλον είναι πλεονασμός να αναφέρουμε πως ο κορωνοϊός έχει επιφέρει αρκετές, έως υπερβολικές, αλλαγές στη ζωή μας. Μία από αυτές είναι και οι τηλεσυσκέψεις. 

Όσον αφορά τον Δήμο μας κι επειδή ακόμα και πριν τον κορωνοϊό είχε συζητηθεί το αν τα δικά μας συμβούλια θα μπορούσαν να μεταδοθούν σε απευθείας χρόνο στο διαδίκτυο, πιστεύουμε ότι:

Εφόσον προβλέπεται, μέσω της πλατφόρμας Zoom που χρησιμοποιείται είναι σχετικά εύκολο να πραγματοποιηθεί η η μετάδοση στα social media, εν προκειμένω στη σελίδα του Δήμου στο Facebook. Θα μπορούσε κάλλιστα να ζητηθεί από κάποιον η τεχνογνωσία. 

Έτσι, θα παρακολουθήσει περισσότερος κόσμος, ακόμα και από την διά ζώσης συνεδριάση, τον τρόπο λειτουργίας και τις αποφάσεις που παίρνονται πάνω σε σημαντικά θέματα που μας αφορούν, από το κορυφαίο συλλογικό όργανο της περιοχής.

Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη προσοχή από τους συμμετέχοντες καθώς πολλές φορές, όταν βρίσκεσαι σε οικείο χώρο… ξεχνάς ότι σε μπορούν να σε δουν όλοι.

Τέλος, είχαμε γίνει δέκτες προθέσεων το προηγούμενο διάστημα πως σε επόμενα δημοτικά συμβούλια θα τεθούν θέματα περιβάλλοντος αλλά και της βελτίωσης της στροφής και του δρόμου συνολικά μπροστά στην πρώην ΚΥΔΕΠ, που δεν έπαψε ποτέ να συζητιέται όλα αυτά τα χρόνια αλλά δυστυχώς ήρθε ξανά στην επιφάνεια έπειτα από ένα τραγικό περιστατικό.

Το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο είναι προγραμματισμένο για αύριο, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.