ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η δεύτερη «πρώτη» του Διαγόρα!

Για δεύτερη φορά στη σεζόν ο Διαγόρας ξεκίνησε προετοιμασία και περιμένει!
Η δεύτερη «πρώτη» του Διαγόρα!

 Οι πρωτοπόροι πριν τη διακοπή παίκτες του Στέλιου Αρσένου μαζεύτηκαν ξανά σήμερα στο γήπεδο του Στεφανοβικείου έπειτα από τέσσερις μήνες με τον Διαγόρα να είναι από τις ομάδες που θέλουν να συμμετέχουν στην επανεκκίνηση του πρωταλήματος, η οποία, αν όλα πάνε καλά, θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου με την αγωνιστική περίοδο να διαρκεί έναν γύρο!

Θυμίζουμε πως από το περασμένο Σάββατο δόθηκε σχετικά άδεια στις ομάδες της Γ΄Εθνικής για επανέναρξη των προπονήσεων.

Οσον αφορά τα προληπτικά τεστ κορωνοϊού που περιλαμβάνει το πρωτόκολλο, αυτά θα πραγματοποιούνται και με τη βοήθεια της Περιφέρειας μία φορά την εβδομάδα, σε σημεία δειγματοληψίας αλλά και με άλλους τρόπους.

Πάντως, ενόψει της νέας συνάντησης ποδοσφαιριστές, με τη συνδρομή και της διοίκησης υποβλήθηκαν τις προηγούμενες μέρες σε σχετικά τεστ.

Ασφαλώς, με το πρωτάθλημα να διακόπτεται πέρυσι και φέτος στο ξεκίνημά του, με τα κρούσματα στη χώρα παράλληλα να αυξάνονται, με τις ομάδες να ζητούν εγγυήσεις ώστε να βγει η χρονιά και χωρίς να γνωρίζουμε πόσοι σύλλογοι θα δηλώσουν έως την Τρίτη συμμετοχή, κανείς δεν είναι... φουλ αισιόδοξος ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά και πάλι, ωστόσο στο στρατόπεδο του Διαγόρα θέλουν να είναι έτοιμοι και... ό,τι ήθελε προκύψει.