ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χ. Πάσχος: Διορία 48 ωρών

Διορία δύο ημερών για να αποκατασταθεί το απροκάλυπτο, όπως τονίζει, "μπάζωμα" του κεντρικού χάντακα ομβρίων υδάτων του Ριζομύλου, δίνει στην δημοτική αρχή την οποία κατηγορεί σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Χαράλαμπος Πάσχος - Για το ίδιο ζήτημα είχε πραγματοποιήσει ανάρτηση και ο επικεφαλής της ΛΑΣ, Απόστολος Παπάϊωάννου
Χ. Πάσχος: Διορία 48 ωρών

Αναλυτικά, η δημοσίευση του κ. Πάσχου

Αυτή την απαράδεκτη εικόνα μας έστειλαν πριν λίγο από το Ριζόμυλο ο τοπικός σύμβουλος κος Ζήσης Κακαζιάνης καθώς και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κος Θύμιος Κουραβέλας.

Κάποιοι κύριοι ή κυρίες της δημ. αρχής μπάζωσαν εντελώς απροκάλυπτα τον κεντρικό χάνδακα των ομβρίων υδάτων στο Ριζόμυλο, προκειμένου να κάνουν ράμπα για να περνούν τα αγροτικά μηχανήματα απέναντι αδιαφορώντας για τις συνέπειες σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης.

Καλούμε την δημ. αρχή εντός 48 ωρών να προβεί άμεσα στο ξεμπάζωμα της ράμπας . Σε διαφορετική περίπτωση οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη!

Αν όντως η δημ. αρχή θέλει να εξυπηρετήσει τους αγρότες της περιοχής θα πρέπει να δώσει άμεσα εντολή στην Τεχνική Υπηρεσία να προβεί στην σύνταξη μελέτης τεχνικού έργου στο συγκεκριμένο σημείο και με την σύμφωνη γνώμη τη δική μας να το προωθήσουμε ως κατεπείγον ώστε να δοθεί μόνιμη λύση στο πρόβλημα. 

Η ανάρτηση του κ. Παπαϊωάννου από τις 13 Φεβρουαρίου