ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάρκαρε για Λέσβο κι Αιολικό ο Πάσχος!

Ο Βελεστινιώτης επιθετικός αποτελεί την "τελευταία πινελιά" για την ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης, στην προσπάθειά της για άνοδο στη Football League
Μπάρκαρε για Λέσβο κι Αιολικό ο Πάσχος!

Ο Μάνος Πάσχος έχει αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ στην Α` ΕΠΣΘ με Διαγόρα και Ρήγα Φεραίο, μετρώντας πρότερη εμπειρία με Ρήγα και Πύρασο στην Γ` Εθνική. Στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του στο πέρασμα από τον Ολυμπιακό Βόλου και πλέον μεταβαίνει στο Αιγαίο για να αποδείξει την έφεσή του στο σκοράρισμα!

Φέτος, ξεκίνησε την σεζόν στους Κυανόλευκους του Βελεστίνου με το πρωτάθλημα να διακόπτεται. Τελευταία, μάλιστα, είχε κρούσεις και από άλλες ομάδες! 

Να αναφέρουμε πως ο Αιολικός βρίσκεται με 10 βαθμούς, ισόβαθμος με την Βάρη, στη δεύτερη θέση της κατάταξης στον 8ο όμιλο της Γ` Εθνικής, σε απόσταση αναπνοής από τον Αίαντα Σαλαμίνας.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάνου Πάσχου.

Ο 25χρονος επιθετικός αγωνιζόταν φέτος με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Football League, έχοντας στο παρελθόν παραστάσεις και από τη Super League, αφού ανήκε στη Νίκη Βόλου (2014-15), υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο αγωνιζόμενος στην Κ20. Έχει παίξει επίσης στη Γ` Εθνική σε δύο διαφορετικές περιόδους με τον Ρήγα Φεραίο (2013-14 και 2015-16, 13 ματς - 8 γκολ). 

Τις σεζόν 2016-17 και 2017-18 φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα Στεφανοβικείου (Α` ΕΠΣ Θεσσαλίας) και την περίοδο 2019-20 επέστρεψε στον Ρήγα Φεραίο, κερδίζοντας δύο φορές τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο Νομό Μαγνησίας.