ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δρομείς του Κένταυρου τρέχουν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

"Τρέχω, φωτογραφίζω, συμμετέχω για καλό σκοπό"
Οι δρομείς του Κένταυρου τρέχουν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Tο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου με την υποστήριξη των Δρομέων του Κένταυρου - Βόλου διοργανώνουν μια αθλητική δραστηριότητα με φιλανθρωπικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα και σας προσκαλούν να φορέσετε τα αθλητικά σας παπούτσια, να καλύψετε τρέχοντας ή περπατώντας όποια απόσταση επιθυμείτε, να φωτογραφίσετε την πιο όμορφη εικόνα στη διαδρομή σας και να ενισχύσετε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Πάρε και εσύ μέρος  στη δράση μας "Τρέχω, φωτογραφίζω, συμμετέχω" που θα διεξαχθεί το διάστημα, από Δευτέρα 19 Απριλίου έως και Δευτέρα 3 Μαΐου 2021, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

  1. Τρέχετε ή περπατάτε την διαδρομή που επιλέξατε και καταγράφετε την απόσταση (και την επίδοσή σας προαιρετικά) σε εφαρμογή στο κινητό ή στο ρολόι gps.
  2. 2. Βγάζετε μια φωτογραφία του τοπίου (και μια selfie προαιρετικά) ώστε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό και τα στέλνετε μαζί με μια φωτογραφία της απόστασης που καλύψατε και το ονοματεπώνυμό σας στα εξής email: kkrf23794@gmail.com. και sdyvkentavros@gmail.com ή στο messenger.
  3. Επιλέγετε το μάρκετ, δείτε τη λίστα στο τέλος, στο οποίο αφήνετε τρόφιμα οποιασδήποτε αξίας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Εσείς αποφασίζετε πού θα τρέξετε: στο δάσος, στο γήπεδο, στο πάρκο, σε δρόμους της πόλης σας, στην αγαπημένη σας παραλία, στο βουνό, στη λίμνη. Τρέχετε μόνοι σας, με την οικογένειά σας ή με το φίλο –η σας. Πέρα από το αίσθημα της ικανοποίησης που θα έχετε όταν τερματίσετε σ’ έναν αγώνα δρόμου και το τοπίο που θα επιλέξετε να αποτυπώσετε με το φακό σας, η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα σας δώσει ένα ακόμα κίνητρο για την επίτευξη του στόχου σας.

Στις 10 Μαΐου θα γίνει η ανακοίνωση των ονομάτων των συμμετεχόντων και θα ανεβούν οι φωτογραφίες στη σελίδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ώστε να επιλεγεί η καλύτερη (από επιτροπή των διοργανωτών φορέων).

*Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κέντρο Κοινότητας 2425023794 και στον Κένταυρο-Βόλου 6994583137.

Οι φωτογραφίες πρέπει να σταλούν μέχρι Παρασκευή 8 Μαΐου 2021. 

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 

  1. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρήγα Φεραίου (Ηρώων Πολυτεχνείου 4 έναντι πλατείας ρολογιού Βελεστίνο)
  2. Σε όλα τα Μάρκετ του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
  3. Τοπογραφικό Γραφείο (Ευάγγελος Τζώρτζης), Γ. Καρτάλη 100-Βόλος
  4. Ελληνικά Μάρκετ, Βόλος, Γ. Δήμου 46, (έναντι Αθλητικού Κέντρου Χιλιαδούς 

Συμμετοχές του Συλλόγου σε virtual αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό

Παράλληλα συνεχίζονται οι συμμετοχές του συλλόγου μας σε virtual αγώνες που διεξάγονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Νίκη Μουλά έτρεξε ημιμαραθώνιο συμμετέχοντας στον αγώνα του Παρισιού.

Η Eύη Μοσχονησιώτη έτρεξε τον πρώτο της Ημιμαραθώνιο αλλά και 10χλμ. στον Olympia Virtual Marathon και 5χλμ. στον Rhodes Virtual Marathon.

10χλμ. στις ίδιες διοργανώσεις και για τον Τάσο Κούφιο και Στέργιο Χύτα

Ο Γιάννης Μαμάτσιας έτρεξε 10χλμ. συμμετέχοντας στον Olympia Virtual Marathon.

Οι Γιώργος Κώστας, Άλκης Γκανάτσιος και Κατερίνα Τσιλογιάννη συμμετείχαν στον αγώνα της Ρόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων του Rhodes Virtual Marathon  θα δοθεί στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τις αρχές Μαΐου δίνοντας τη χαρά της συμμετοχής σε αγώνα, έστω και διαδικτυακά, σε πολλούς ακόμη δρομείς.