ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Eπίσκεψη Λιούπη στο 304 ΠΕB

Το 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης επισκέφθηκε σήμερα,  Μ. Δευτέρα, ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Λιούπης, μετά την προ ημερών συνάντηση, που είχε με το Σωματείο των Εργαζομένων
Eπίσκεψη Λιούπη στο 304 ΠΕB

Όπως αναφέρεται στην σχετική ενημέρωση, ο βουλευτής, συναντήθηκε με τον Διοικητή Συνταγματάρχη Ιγνάτιο Αθανασέλη και εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων, συζητώντας θέματα που αφορούν στην στελέχωση και τη λειτουργία του Εργοστασίου.

Το 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης -304 ΠΕΒ- αποτελεί χώρο υψηλής τεχνολογίας, διαθέτει εξιδεικευμένα παραγωγικά τμήματα και συνεργεία,  στα οποία έγινε περιήγηση και ενημέρωση του Βουλευτή.

Τα θέματα που απασχολούν το ανθρώπινο δυναμικό του Εργοστασίου είναι η  στελέχωση με επιπλέον εξιδεικευμένο πολιτικό προσωπικό, η εξασφάλιση εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο υπάρχον προσωπικό και η συντήρηση και αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών.

Ο κ. Λιούπης, μετά την εποικοδομητική συζήτηση με τα στελέχη του 304 ΠΕΒ, δεσμεύτηκε πως θα προωθήσει τα παραπάνω θέματα στην στρατιωτική και πολιτική ηγεσία άμεσα.