ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλήψεις για καταπάτηση στην Κάρλα και παρεμπόριο στο Βελεστίνο

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ Αστυνομικοί του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου συνέλαβαν έναν άνδρα 31ενός ετών για καταπάτηση δημόσιας περιουσίας
Συλλήψεις για καταπάτηση στην Κάρλα και παρεμπόριο στο Βελεστίνο
Ο άνδρας καλλιεργούσε σε δημόσια έκταση στην Κάρλα - στην περιοχή των Καναλίων, βρώμη, σε έκταση 82 στρεμμάτων.
 
 
Ο 31χρονος κατηγορείται για παράβαση του Ν.4061/2012 διαχείριση και προστασία ακινήτων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων - Ρυθμίσεις εμπράγματων δικαιωμάτων και λοιπές διατάξεις.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες κτηνοτρόφοι που έχουν άδεια να βόσκουν εκεί τα πρόβατα τους κατήγγειλαν την ενέργεια αυτή στο Φορέα Διαχείρισης της Κάρλας ενώ αυτοψία έκανε και η υπηρεσία της Διεύθυνσης Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.
 
Παράλληλα, όπως αναφέρε το trikalaola.gr, την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου σύλληψη αλλοδαπού στο Βελεστίνο για παράνομη άσκηση υπαίθριας εμπορικής δραστηριότητας, διότι κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση -233- αντικείμενα (γυαλιά, φακούς, στυλό, μπαταρίες κ.ά.), χωρίς την απαιτούμενη άδεια αρμόδιας Αρχής.
 
Τα προαναφερόμενα αντικείμενα κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του συλληφθέντος βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
 
πηγή: ertnews.gr - trikalaola.gr