ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έτρεξαν και φωτογράφισαν για καλό σκοπό

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με τους δρομείς του Κένταυρου Βόλου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου
Έτρεξαν και φωτογράφισαν για καλό σκοπό

Επρόκειτο για μία αθλητική δραστηριότητα με φιλανθρωπικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα . Οι συμμετέχοντες τρέχοντας ή περπατώντας σε διαφορετικές αποστάσεις και ταυτόχρονα φωτογραφίζοντας ότι άρεσε στον κάθε αθλητή -περιπατητή.

Η συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, κ. Αντωνία Χασιώτη ανέφερε σχετικά με τη δράση: "Πλημμυρίσαμε με όμορφες εικόνες και χαρήκαμε για τις συμμετοχές σας. Ευχαριστούμε όλους για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου. Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στα μέσα της εβδομάδας και θα ανακοινωθεί η καλύτερη. Η πρωτοβουλία είχε σκοπό να προτρέψει όλους σε ένα καλύτερο τρόπο ζωής κοντά στη φύση για καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία. Η αποτύπωση των τοπίων που διανύσαμε, οι ομορφιές της φύσης αποτελούν πάντα κίνητρο να φτάσουν και άλλοι μέχρι τα δικά μας περιπατητικά μονοπάτια.

Όλο αυτό το εγχείρημα είχε έναν πολύ καλό σκοπό την αλληλεγγύη και την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου μέσα από την πολυποίκιλη δράση! Σας ευχαριστούμε όλους, θα σας περιμένουμε στις νέες δράσεις μας, πεζοπορίες που θα ξεκινήσουμε και πάλι. Οι πεζοπορίες που έχουν συνδιοργανωθεί μετά το σύμφωνο συνεργασίας του ΚΕΠ Υγείας με τον Σύλλογο Δρομέων Κένταυρος Βόλου έχουν βρει πολλούς συνοδοιπόρους που ανυπομονούν μετά την άρση των μέτρων για τις νέες πεζοπορίες. Ο Δήμος μας έχει πολλές όμορφες διαδρομές που αξίζει να μας ακολουθήσετε!".

Επίσης, αναφέρεται ότι στις 27 Ιουνίου 2021 θα πραγματοποιηθεί ο 14ος Ορεινός Αγώνας Κερασιάς και θα περιλαμβάνει διαδρομές 20 χλμ. και 6 χλμ. στο πανέμορφο δάσος που περικλείεται από οξυές, δρυς και καστανιές.


Στη δράση συμμετείχαν οι:

Ευάγγελος Τσαρούχας
Κώστας  Τράτσας
Στέργιος  Χύτας
Εύη Μοσχονησιώτη
Τάσος Κούφιος
Χάρης  Ακρίβος
Θανάσης  Παπαδόπουλος
Ηλίας Οικονόμου
Νίκος  Πορταρίτης
Κώστας  Γουργιώτης
Τάσος Καλτσάς
Στέργιος Κουσκουρίδας
Σάκης Τιμπλαλέξης
Θανάσης Σκαμάγκας
Ζαχαρίας Βαλκανιώτης
Στέλιος Αχτσόγλου
Νικόλαος Σφακιανός
Μπάμπης  Γκαμάλιας
Κωνσταντίνα Γκαμάλια
Λάμπρος Κουρεμένος
Γεωργία Αϊστρατή
Φώτης Πετικόπουλος
Έρικ Βλάχος
Γιώργος Παπατόλιας
Νίκη Μουλά
Αντωνία Χασιώτη
Λένα Γκαμάλια
Γιάννης Γκαμάλιας
Παναγιώτης Ιατρού
Ανθή Μπαρμπουνάκη
Βαγγέλης Βουτσινάς
Σίσσυ Τσικρίκη
Παναγιώτης  Εκίζογλου
Σάκης Καραγιάννης
Σοφία Μανώλη
Βαγγέλης Τζώρτζης
Σταύρος Βασιλειάδης
Παναγιώτης Παπαρρίζος
Αθηνά Βλάχου
Δέσποινα Τζιαφά
Μαρία Σαλαγά
Κώστας Κυριαζής
Μιχάλης Κυριαζής
Γιώργος Καψάλας
Δημήτρης Σαμακοβλής
Στεφανία Σαμακοβλή
Κωνσταντίνα Ρούσσα
Γιώργος Κώστας
Κατερίνα Λιβογιάννη
Πολυχρόνη Γαρυφαλλιά
Χασιώτη Ευρυδίκη