ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θ. Μπίλης: "Xαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Πυράσου"

O Βελεστινιώτης, πρώην προπονητής του Ρήγα Φεραίου, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Νέας Αγχιάλου
Θ. Μπίλης: "Xαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Πυράσου"

Μετά την αποχώρηση - παραίτηση του Γιώργου Δανόπουλου από την τεχνική ηγεσία του Πυράσου, η ομάδα της Νέας Αγχιάλου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με το Θανάση Μπίλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο προπονητή Θανάση Μπίλη, έναν άνθρωπο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με μεγάλη διαδρομή τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής σε αρκετές ομάδες. Τα τελευταία χρόνια, τη σεζόν 2016-17 ήταν στον πάγκο της Αγχιάλου Φθιώτιδες Θήβες, το 2017-18 οδήγησε τον Πρωτεσίλαο σε εξαιρετική πορεία, ενώ φέτος εργάστηκε για μεγάλο διάστημα στον Ρήγα Φεραίο. Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου μας.

Η δήλωση του Θανάση Μπίλη: "Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του Πυράσου, ενός τόσο ιστορικού σωματείου που έχει μεγάλη κι ένδοξη διαδρομή στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Απομένουν λίγα παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η σεζόν κι αυτό που θέλουμε, εγώ, η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές, είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς έχοντας καλή αγωνιστική εικόνα, ενώ παράλληλα θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νεαρά ντόπια παιδιά προετοιμάζοντας το έδαφος για την επόμενη χρονιά. Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Πυράσου".