ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον 14ο Ορεινό Αγώνα Μνήμης Άνω Κερασιάς

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Ιουνίου με διαδρομές 17 χλμ. και 6 χλμ. στο μοναδικής ομορφιάς δάσος - Εκκίνηση και τερματισμός στην ιστορική πλατεία της Άνω Κερασιάς
 Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον 14ο Ορεινό Αγώνα Μνήμης Άνω Κερασιάς

Ο  Δήμος Ρήγα Φεραίου και  ο Κένταυρος Βόλου  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασιάς, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και με την υποστήριξη  φορέων-συλλόγων της περιοχής, ανακοινώνουν  την διεξαγωγή του 14ου Ορεινού Αγώνα Μνήμης  στην Άνω-Κερασιά, στις 27 Ιουνίου  2021.

Ο αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές 17 χλμ. και  6χλμ. και θα διεξαχθεί στο μοναδικής ομορφιάς δάσος με οξιές, δρυς και καστανιές του Βορείου Πηλίου και έχει εκκίνηση και τερματισμό  στην ιστορική πλατεία της Άνω Κερασιάς.

Την ασφάλεια των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα θα αναλάβει  η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και η LIFE GUARD VOLOS (Ναυαγοσωστική Σχολή και Υπηρεσίες Διάσωσης).

Τον αγώνα στηρίζουν: ΚΕΠ Υγείας Ρήγα Φεραίου, Ultra Pelion Trail, ΕΠΦΑ Μαγνησίας, ΓΣ Νίκη Βόλου, ΓΣ Βόλου, ΑΟ Μαγνησίας, Άτλας Βόλου, ΓΣ Βελεστίνου, ΕΟΣ Βόλου  και  Άθλος Αγριάς.

Πληροφορίες-εγγραφές και προκήρυξη του αγώνα: www.sdyvkentavros.com