ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρουσιάζεται η εικονική περιήγηση του Εκθεσιακού Κέντρου "Ρήγας Βελεστινλής"

Ημερίδα στην οποία θα παρουσιαστεί το 3D Virtual Tour για το Εκθεσιακό Κέντρο "Ρήγας Βελεστινλής"που ετοίμασαν μαθητές και καθηγητές του ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 10 Ιουνίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου
Παρουσιάζεται η εικονική περιήγηση του Εκθεσιακού Κέντρου "Ρήγας Βελεστινλής"
Φωτογραφία / Μουσικό Βαγόνι

Από το Επαγγελματικό Λύκειο Βελεστίνου ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί ημερίδα, την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. 

την ημερίδα θα γίνει η παρουσίαση του σχεδίου δράσης που υλοποιήθηκε 2020-21 με τίτλο: "ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ (3D VIRTUAL TOUR) ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ" ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ".

Να υπενθυμίσουμε ότι για τρίτη σχολική χρονιά εγκρίθηκε για το ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου σχέδιο δράσης που υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης "Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης" του έργου "Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ", μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΎ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ", με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωση.

Ο Διευθυντής

Βάιος Λιαπόπουλος

ΠΕ82, MSc