ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αποβολή μας έκοψε τα φτερά - Μας δίνουν παντού συγχαρητήρια

Ιδιαίτερα στεναχωρημένος ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ξάνθη και την ήττα (2-0) του Διαγόρα από τον Ορφέα ο προπονητής των Μελανόλευκων, Στέλιος Αρσένος
Η αποβολή μας έκοψε τα φτερά - Μας δίνουν παντού συγχαρητήρια

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, ο κόουτς του Διαγόρα έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, στεκόμενος όμως στην αποβολή του Γιάννη Κυρίτση με δύο "γρήγορες" κίτρινες κάρτες ως κομβικό σημείο της αναμέτρησης.

Αναλυτικά, η δήλωσή του στο Αθλητικό Βαγόνι:

Μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, όπως φαίνεται άλλωστε και στο βίντεο του αγώνα. Θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί. Δυστυχώς σε ένα λεπτό οι δύο κίτρινες κάρτες στον Γιάννη Κυρίτση μας έκοψαν τα φτερά. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον σχηματισμό. Ωστόσο προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά και να δημιουργήσουμε καταστάσεις δύσκολες για τον αντίπαλο.

Το δεύτερο γκολ ήρθε και πάλι από μία αδράνεια. Κάναμε και τις αλλαγές αλλά δεν καταφέραμε να μειώσουμε. 

Δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος. Είναι άθλος αυτό που έχουν κάνει τα παιδιά. Αντλούμε μεγάλη ευχαρίστηση και από τους αντιπάλους μας, όπως του Ορφέα που οι άνθρωποί του μας έδωσαν συγχαρητήρια. Σε αυτά τα παιχνίδια μετρούν μόνοι οι βαθμοί και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον.

Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι.