ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι επιτυχόντες του ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου

Επιβραβεύτηκαν για μια ακόμη χρονιά οι προσπάθειες των μαθητών του Επαγγελματικού Λυκείου με την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις
Οι επιτυχόντες του ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου

 Ιδιαίτερα αξιέπαινες αυτή τη χρονιά οι προσπάθειές τους καθώς οι ειδικές συνθήκες και οι δυσκολίες που προέκυψαν λόγω πανδημίας είχαν αντίκτυπο στον αγώνα των μαθητών όπως άλλωστε δηλώνουν και οι ίδιοι.

Οι επιτυχόντες μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου στις πανελλαδικές εξετάσεις
 
ΖΑΛΑΚΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ - ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 
ΣΥΡΤΑΔΙΩΤΗΣ ΡΙΖΟΣ -  ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ - ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ.
 
ΦΕΡΛΕΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ
 
ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΠΑ.ΜΑΚ.

"Κατέβαλα μεγάλο αγώνα το προηγούμενο διάστημα για να πετύχω το στόχο μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου αλλά και τους καθηγητές μου για την προσφορά και τη βοήθειά τους", τονίζει ο Πολυχρόνης.

"Η φετινή χρονιά, ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους μας για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε…", σημειώνει ο Ρίζος προσθέτοντας: "Όμως έφτασε στο τέλος της τώρα, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Σε κάποιους ήρθαν τα πράγματα όπως ήθελαν, σε κάποιους άλλους όχι. Παρόλα αυτά, δε χρειάζεται στεναχώρια γιατί όλοι μας γνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που βιώσαμε το προηγούμενο διάστημα. Συγχαρητήρια σε όλους πρώτα απ’ όλα για την προσπάθεια.  Εύχομαι υγεία, ευτυχία και καλή σταδιοδρομία. Εύχομαι να κάνετε όλοι τα όνειρά σας πραγματικότητα, και να αγαπάτε αυτό που κάνετε γιατί όποιος αγαπάει αυτό που κάνει εξελίσσεται και είναι ευτυχισμένος. Προσωπικά είχα βάλει ως έναν από τους στόχους μου και το τμήμα Γεωπονίας. Τον πέτυχα και είμαι χαρούμενος με αυτό. Ευχαριστώ πάνω απ’ όλα την οικογένεια μου για όλη την στήριξη και τη βοήθεια, όπως επίσης τους καθηγητές του σχολείου μου και τον Διευθυντή κ. Βάιο Λιαπόπουλο. Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βασίλη Χατζηθεοδώρου, καθηγητή μου στα μαθήματα ειδικότητας, για την πολύτιμη βοήθεια που μου πρόσφερε".

Ο Διευθυντής του σχολείου Βάιος Λιαπόπουλοςκαι ο Σύλλογος Διδασκόντων στέλνουν με τη σειρά τους συγχαρητήριο μήνυμα στους επιτυχόντες.

Αγαπητοί μας μαθητές, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επιτυχία σας στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.
Η επιτυχία σας αποτελεί επισφράγισμα του κοπιαστικού αγώνα και της σπουδαίας προσπάθειας που καταβάλλατε τα προηγούμενα χρόνια αλλά ιδιαίτερα τον προηγούμενο χρόνο λόγω της ιδιαιτερότητας και των δυσκολιών που επέφερε η πανδημία. 

Ευχόμαστε σε όλους σας καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα της ζωής σας ως ακαδημαϊκοί πολίτες πλέον. Συγχαίρουμε επίσης τους γονείς σας που στήριξαν με κάθε τρόπο την προσπάθειά σας.