ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έγραφες και προπονήσεις στους Fighters Βελεστίνου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους Fighters Βελεστίνου με τις πρώτες προπονήσεις να αρχίζουν από την Τρίτη 31 Αυγούστου
Έγραφες και προπονήσεις στους Fighters Βελεστίνου

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα προπονήσεων στις παρακάτω φωτογραφίες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2421021552 & 6981466734

Οι FIGHTERS Βόλου είναι σύλλογος επίσημα αναγνωρισμένος από τη ΓΓΑ σε όλα τα αθλήματα που διδάσκονται στις σχολές, με αριθμό ΧΑ95 και εγγεγραμμένος στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων.

Ο σύλλογος υπάγεται αθλητικά, αναφορικά με τον προπονητικό του προσανατολισμό, στην κορυφαία ομάδα των FIGHTERS Athanasopoulos.
Έδρα του συλλόγου είναι η πόλη του Βόλου, με προπονητήρια πλέον στο Βελεστίνο και στον Αλμυρό.

Σε όλα τα προπονητήρια του συλλόγου σε Βόλο, Αλμυρό και Βελεστίνο έχει χορηγηθεί άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης από τους αντίστοιχους Δήμους, καθώς πληρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις για τη λειτουργία αυτών.

Τα σύγχρονα προπονητικά κέντρα των FIGHTERS είναι χώροι υψηλών προδιαγραφών, εργονομικά σχεδιασμένοι σε διεθνή πρότυπα και άρτια εξοπλισμένοι με κορυφαίας ποιότητας αθλητικά είδη, έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του συνόλου του φάσματος των αθλούμενων, από τον αρχάριο έως και τον πιο απαιτητικό μαχητή και να του εξασφαλίζουν μια ευχάριστη και ασφαλή προπόνηση, συμβάλλοντας στην ποιοτική του βελτίωση και στην ανάδειξη των ατομικών αθλητικών του δεξιοτήτων.

Ο επικεφαλής προπονητής του συλλόγου, Κωνσταντίνος Τσάπρας, είναι κάτοχος έξι (6) κρατικών διπλωμάτων προπονητή από τη ΓΓΑ και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή σε κάθε άθλημα ξεχωριστά (Kick Boxing, Grappling, Jiu Jitsu, MMA, Πάλη, Παγκράτιο) με κωδικό προπονητή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Ι877.

Το προπονητικό team των FIGHTERS Βόλου είναι απόλυτα έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας αθλητικής περιόδου και να προσφέρει ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χώρο των ρεαλιστικών μαχητικών αθλημάτων [Kick Boxing & Πυγμαχία, Brazilian Jiu Jitsu, Grappling και Mixed Martial Arts (MMA)] σε Βόλο, Αλμυρό και Βελεστίνο.

Η σύνθεση του προπονητικού team είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να καλύπτει απόλυτα τόσο τις απαιτήσεις των ομαδικών προγραμμάτων, όσο και τις ατομικές προπονήσεις, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση των ατομικών δεξιοτήτων της κάθε αθλήτριας και του κάθε αθλητή ξεχωριστά, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην επίτευξη του προσωπικού τους αθλητικού στόχου.

Head Instructor: Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος

Επικεφαλής Προπονητής: Κωνσταντίνος Τσάπρας

Εκπαιδευτές:
Δημήτρης Τρανούδης (Kick Boxing)
Θανάσης Οικονόμου (Kick Boxing)
Γιώργος Νιμπής (Kick Boxing)
Κώστας Κατσαρός (Kick Boxing)
Αντώνης Ζαραβέλας (Boxing)
Γιάννης Νάκος (BJJ - Grappling)
Κυριάκος Τσαμαντουρίδης (BJJ Kids)