ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτροπή Γονέων και Κηδεμόνων στην Ακαδημία του Ρήγα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Επιτροπή Γονέων και Κηδεμόνων της Ακαδημίας
Επιτροπή Γονέων και Κηδεμόνων στην Ακαδημία του Ρήγα

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ", σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 20 παρ.3 του καταστατικού, καθώς και του άρθρου 5 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας (ΕΚΛ), προχωρά στην συγκρότηση Επιτροπής Γονέων & Κηδεμόνων της Ακαδημίας.

Για το λόγο αυτό, καλούνται οι γονείς & κηδεμόνες των αθλητών της Ακαδημίας μας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εν λόγω επιτροπή να εκφράσουν εγγράφως την βούλησή τους, υποβάλλοντας σχετική αίτηση προς το σωματείο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να οριστεί γονέας ή κηδεμόνας στην επιτροπή, αποτελεί η εγγραφή του στο μητρώο μελών του "Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ", όπως προβλέπεται από το άρθρο 10 του καταστατικού και τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας (ΕΚΛ).

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στα γραφεία της Ακαδημίας, στα προπύλαια του Σταδίου Βελεστίνου κατά τις απογευματινές ώρες (καθημερινά) και ηλεκτρονικά στο email: RigasFeraios@outlook.com.gr, μέχρι και την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021.

Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, Τ.Κ., ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Κων/νο Γιάτσιο (τηλ.6944228731) και στον υπεύθυνο Γυμναστή των Ακαδημιών κ. Κων/νο Τσούρικα (τηλ, 6976842893). Επίσης, μπορούν να επισκέπτονται τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί ο σύλλογος μας (FB: Ρήγας Φεραίος & Ιnsgagram: rigas_feraios).

Η αίτηση θα διατίθεται σε έντυπη μορφή στα γραφεία της Ακαδημίας, καθώς και ηλεκτρονικά στις ανωτέρω σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου μας.