ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να μπει έτσι και στα επίσημα

Κεφαλαιοποιώντας το πολύ καλό του πρώτο μισάωρο ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε άνετα 3-0 του Σαρακηνού σε φιλικό παιχνίδι στο Βελεστίνο, δείχνοντας φρεσκάδα κι ετοιμότητα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος
Να μπει έτσι και στα επίσημα

Παρά τις απουσίες θεωρητικά βασικών παικτών, με τρία γκολ... από τους Δημητράδες Γάρο (2) και Αγροκώστα (1), οι Κυανόλευκοι του Λάκη Μπακάλη μάλλον πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση στους αγώνες προετοιμασίας, περιμένοντας πλέον τον Αστέρα Ριζομύλου την επόμενη εβδομάδα για την πρεμιέρα της Α` ΕΠΣΘ.

Ο Γράντας έσωσε τις δύο πρώτες πολύ δύσκολες καταστάσεις στα τετ α τετ των Γάρου (3`), έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Γιώργου Αγροκώστα και του Δημήτρη Αγροκώστας που πλάσαρε "χλιαρά" στην αμέσως επόμενη φάση.

Ωστόσο, στο 13ο λεπτό ο νεαρός φορ απέφυγε με εξαιρετική προσποίση των προσωπικό του αντίπαλο από τα δεξιά στην περιοχή και γέμισε στο δεύτερο δοκάρι για τον Γάρο που με μονοκόμμματο αριστερό νίκησε τον πορτιέρε του Σαρακηνού για το 1-0.

Μάλιστα, τρία λεπτά μετά ο Γοδενόπουλος έβγαλε με ωραία μακρινή μπαλιά τον Βαϊόπουλο σε θέση διαγώνια δεξιά στην περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε ο τελευταίος έφυγε μόλις εκτός εστίας.

Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα, ο Βλιώρας έπαιξε το "1-2" με τον Γάρο από αριστερά με τον αριστερό μπακ του Ρήγα να σουτάρει προς την εστία και τον Δημήτρη Αγροκώστα από κοντά να παρεμβάλλεται για να τη στείλει εύκολα στα δίχτυα με πλασέ για το 2-0.

Ενα καλοεκτελεσμένο φάουλ του Αραμπατζή στο 28` που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ήταν η καλύτερη φάση των φιλοξενούμενων και η τελευταία συνολικά στο πρώτο μέρος. 

Στην επανάληψη ο Σαρακηνός είχε την ατυχία να πέσει πάνω στην καλή μέρα του Τσιλίγκου που... μαγνήτιζε τη μπάλα αλλά και να δει ενδιάμεσα το παιχνίδι να τελείωνει με ωραία ενέργεια του Γάρου.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Αντωνίου έβγαλε μόνο του τον Δημόπουλο απέναντι από τον Τσιλίγκο με τον τερματοφύλακα του Ρήγα να βγαίνει νικητής ενώ στο 63` ο Γκλαβίνης εξ επαφής έπειτα από κόρνερ είδε κι αυτός τη μπάλα να χτυπάει πάνω στον γκολκίπερ του Ρήγα.

Ανάμεσα στις δύο φάσεις και συγκεκριμένα "πάνω" στη μία ώρα παιχνιδιού, μία βαθιά μπαλιά του Σουγκάρη σχεδόν από την άμυνα έβγαλε τον Γάρο σε θέση βολής, αυτός ξεγέλασε ωραία και τον αμυντικό για να σουτάρει εύστοχα με το αριστερό για το 3-0.

Ένα σουτ του Φούκη που εξουδετέρωσε πέφτοντας στην κλειστή του γωνία ο Κοντογιάννης ήταν η τελευταία στιγμή που καταγράφηκε. Οι δύο ομάδες βρίσκονται φέτος σε διαφορετικό όμιλο. Τώρα, ετοιμάζονται για την πρώτη αγωνιστική η οποία ήταν προγραμματισμένη θυμίζουμε για αυτό το Σαββατοκύριακο και αναβλήθηκε λόγω... υπερφόρτωσης με τα δελτία. 

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Σπηλιόπουλος, Γοδενόπουλος, Σταματίου, Φιλοσόγλου, Βλιώρας, Σουγκάρης, Ρόκας, Βαϊόπουλος, Αγροκώστας Γ., Γάρος, Αγροκώστας Δ.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Τσιλίγκος, Φούκης, Πάσχος, Χόντζα, Χρόνης, Χασάπης, Κίτσιος, Μπομπότης.

Σαρακηνός (Φασουράκης): Γράντας, Ζάγκας, Γιοβάνης, Ράπτης, Γιαμαλής, Καραλόπουλος, Θεοχάρης, Καλλιακούδας, Δημόπουλος, Αραμπατζής, Βαλωτής.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Κοντογιάννης, Καρακώστας, Γκλαβίνης, Τριανταφύλλου, Σκούρας, Αντωνίου, Βασιλείου.