ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βόλος: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κέντρο Brainobrain!

Τώρα το παιδί σας μπορεί να αναπτύξει την ευφυΐα του στο Κέντρο Ανάπτυξης Εγκεφάλου και Δεξιοτήτων που έχει παρουσία σε 41 χώρες - Κλείστε τώρα ένα δοκιμαστικό μάθημα στο οποίο το παιδί θα έρθει σε επαφή με το πρόγραμμα!
Βόλος: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κέντρο Brainobrain!

Εγγραφείτε τώρα στο Κέντρο του Βόλου!

-Για παιδιά από 5-15 ετών!

-Παλαιά Βόλου, Λαχανά 38, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο!

-Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6981213557 και 242110511 ή με μήνυμα στο Facebook ΕΔΩ.

Υπεύθυνη: Σοφία Πότση - Ψυχολόγος

Το Brainobrain είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων που βοηθά τα παιδιά να εξελίξουν τις ικανότητες του εγκεφάλου τους με τεχνικές που κάνουν τη διαδικασία μάθησης ευκολότερη και ταχύτερη. Οι άξονες του προγράμματος είναι η εξελιγμένη μορφή του Άβακα, οι τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και οι τεχνικές Ανάπτυξης Προσωπικότητας.

Το Brainobrain είναι βασισμένο στο ρυθμό και βοηθά στην ανάπτυξη του εγκεφάλου ενισχύοντας τις γλωσσικές δεξιότητες, την επικοινωνία, την κριτική σκέψη και δεξιότητες προσωπικότητας. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, που αφορά τη βελτίωση της νόησης και αναπτύσσει, μεταξύ πολλών άλλων, την ταχύτητα, την ακρίβεια, τη συγκέντρωση, τη μνήμη, τη φαντασία, τις δεξιότητες ακρόασης, τις ικανότητες μάθησης, τη νοερή αριθμητική, την οπτικοποίηση, την ικανότητα να εκτέλεσης πολλών δραστηριότητων ταυτόχρονα, την αυτοπεποίθηση, τις ικανότητες λήψης απόφασης, τη δημιουργικότητα, τις ικανότητες σκέψης, τις ηγετικές ικανότητες και την επικοινωνία.

Το Brainobrain εκπαιδεύει τα παιδιά να χρησιμοποιούν και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, προσφέροντας ασκήσεις οι οποίες εξασκούν εξίσου και τις δύο πλευρές ταυτόχρονα, τη λογική και τη δημιουργική πλευρά.

 

Δείτε στοιχεία του προγράμματος!