ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθλήτρια από το Βελεστίνο στην Εθνική Ομάδα ΤAEKWON-DO I.T.F!

Η 14χρονη Σταυρούλα - Ευαγγελία Κ. Γιάτσιου του Α.Σ. Ωρίων θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης
Αθλήτρια από το Βελεστίνο στην Εθνική Ομάδα ΤAEKWON-DO I.T.F!

Το Σαββατοκύριακο (2-3/10) διεξήχθησαν στην Περαία της Θεσσαλονίκης από την Αθλητική Ομοσπονδία TAEKWON-DO Ελλάδας οι αγώνες πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2021.

Η αθλήτρια Σταυρούλα-Ευαγγελία Κ. Γιάτσιου του Α.Σ Ωρίων TAEKWON-DO I.T.F με έδρα το Βελεστίνο, συμμετείχε σε αυτή την πρόκριση για πρώτη φορά και κατάφερε έπειτα από τέσσερις αγώνες να φτάσει στην τελική φάση όπου και  κατέκτησε την  Δεύτερη Θέση.

Έτσι η αθλήτρια εντάχθηκε στην  Εθνική Ομάδα TAEKWON-DO I.T.F της Αθλητικής Ομοσπονδίας TAEKWON-DO Ελλάδος (ΑΟΤΕ) και κατόρθωσε να κατοχυρώσει δικαίωμα να συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 23-30/10/2021 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Την αθλήτρια συνόδεψε στους αγώνες πρόκρισης ο προπονητής της και καθηγητής Φυσικής Αγωγής Γεώργιος Κ. Παπατόλιας Master 7 Dan ITF, καθώς και οι αθλήτριες Μαρία Ι. Χαλιμούρδα και Αναστασία Στ. Νανοπούλου, οι οποίες υποστήριξαν ψυχολογικά την φίλη τους και συναθλήτρια τους.

Το Δ.Σ, ο προπονητής, τα μέλη, συναθλητές και φίλοι συγχαίρουν την αθλήτρια και της εύχονται πάντα επιτυχίες.