ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Dean μίλησε αλλά ο Άδμητος λύγισε στην παράταση

Σε ένα φοβερό παιχνίδι και απέναντι στο μεγάλο φαβορί για την άνοδο, ο Άδμητος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση με τον αρχηγό και... ιδιαίτερα ψυχρό στις κρίσιμες στιγμές, Νίκο Καλόγηρο, να στέλνει με φοβερό τρίποντο τον αγώνα στην παράταση (55-55) αλλά τον γηπεδούχο Λέοντα να βρίσκει τις λύσεις και να επικρατεί με σκορ 69-62
Ο Dean μίλησε αλλά ο Άδμητος λύγισε στην παράταση

Στην πρεμιέρα της Β` ΕΣΚΑΘ, η ομάδα του Βασίλη Αναγνωστόπουλου, παρά τις ελλείψεις, στάθηκε επάξια στο παρκέ του Τυρνάβου με αντίπαλο έναν σύλλογο που έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστήσει.

Δείτε στιγμιότυπα και το μεγάλο τρίποντο του Νίκου Καλόγηρου  

Ο "Dean", ως συνήθως ήταν εκεί όταν η μπάλα... έκαιγε ευστοχώντας σε μακρινό τρίποντο στην τελευταία επίθεση για το 55-55, παγώνοντας προσωρινά το κοινό των γηπεδούχων. Ωστόσο ο Λέοντας, που μετρούσε τις δικές του απουσίες, κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στο έξτρα πεντάλεπτο.

Πρώτος σκόρερ ο Μακρής με 16 και ακολούθησε για τους Κόκκινους ο Καρδουλάκης με 13 πόντους.

Δεκάλεπτα: 18-9, 33-24, 41-39, 55-55 κ.α, 69-62 παρ.
 
Γ.Σ.Τυρνάβου Λέοντας (Παπαθανασίου, Ζυγελόπουλος): Μέκρας,Πουτσιάκας Α. 16 (3),Μουζάκης, Νουρτσελλάρι 18, Μπούμπας, Γκάνας 4, Μακρής 17 (3), Μητραλής X. , Κοτσίρας 14, Κακαρόντζας, Μητραλής Ε., Στεφανής.
 
Άδμητος Βελεστίνου (Αναγνωστόπουλος): Μακρής 16, Καρατσόλης 9 (1), Αναγνωστόπουλος 2, Καρδουλάκης 13, Αγοραστός 11, Καραγιάννης 2, Καλόγηρος 9 (3).

Ο σύλλογος του Βελεστίνου ευχαριστεί τη διοίκηση του Λέοντα Τυρνάβου και προσωπικά τον κ. Γιάννη Ευαγγέλου για την φιλοξενία, υποσχόμενος να ανταποδώσει την υποδοχή στον δεύτερο γύρο.