ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η επιστροφή της Χλόης!

Επιστροφή στα τοπικά πρωταθλήματα έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια για την ομάδα της Χλόης με το συναρπαστικό παιχνίδι απέναντι στον Άνθιμο Γαζή (1-2) το πρωί της Κυριακής να "ζωντανεύει" και πάλι το χωριό - Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Αθλητικό Βαγόνι
Η επιστροφή της Χλόης!

Στην πρεμιέρα του δευτέρου ομίλου για την Β` Τοπική κατηγορία οι Πράσινοι ηττήθηκαν στην έδρα τους με σκορ 1-2 από τον Άνθιμο Γαζή Μηλεών αλλά η νεανική ομάδα του Κώστα Τσούρικα κέρδισε το χειροκρότημα των κατοίκων της Χλόης και της περιοχής που παρακολούθησαν περιμετρικά τον αγώνα.

Για τους φιλοξενούμενους του Παναγιώτη Κουρούπη βρήκαν δίχτυα οι Πασχαλόπουλος (7`) και Κίτσας (49`) χάνοντας την ευκαιρία να καθαρίσουν οριστικά το παιχνίδι. Έτσι, η Χλόη μείωσε αρχικά με τον Γεροβασίλη στο 80ο λεπτό για να χάσει στη συνέχεια δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, με το 1-2 τελικά να παραμένει.

Συνθέσεις

Χλόη: Ανδριώτης, Μπέλλος (65` Κορλέτης), Αλεξίου [46`Ντογκάνι (70` Σταύρου)], Αραμπατζής, Ντόντος (70` Χρόνης), Μαυρογόνατος, Κουντούρης, Τριχόπουλος, Βαΐτσης, Γεροβασίλης, Σουλιώτης.

Άνθιμος Γαζής: Γκότσης, Κουλάκογλου, Μαρούγκας, Νικολός, Κωστάκης, Βούλγαρης, Α. Χασιώτης (90` Ντάκης), Γκέκας (70` Απ. Χασιώτης), Κίτσας, Μουστάκας (75` Μπριλιτσάκης), Πασχαλόπουλος.

Δείτε αναλυτικά το Photo Gallery της αναμέτρησης ΕΔΩ