ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρουσίαση βιβλίου σε μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου

Το βιβλίο "Βόλος – Πήλιο. Παιδικές ιστορίες από τα χρόνια της Επανάστασης" παρουσιάστηκε την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, στους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου
Παρουσίαση βιβλίου σε μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου
Στη φωτογραφία από την εκδήλωση η συγγραφέας Γιώτα Πάντου με την εκπρόσωπο της Χαλυβουργίας κ. Στάθη, τη διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου κ. Ζήγρα και την εκπαιδευτικό κ. Καρατζαφέρη

Η συγγραφέας, Γιώτα Πάντου, μίλησε για το πώς γεννήθηκε η ιδέα για αυτό το βιβλίο, διάβασε μία από τις έξι ιστορίες μυθοπλασίας και έδωσε στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες το βιβλίο με προσωπική αφιέρωση στον καθένα ξεχωριστά.

Αντίτυπα παραδόθηκαν και για τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου αλλά και του Δημοτικού Σχολείου Ριζόμυλου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο υπεύθυνος πολιτιστικών θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, κ. Αντώνης Αντωνίου. Το βιβλίο που τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” υλοποιήθηκε με την οικονομική στήριξη της διοίκησης της Χαλυβουργίας Ελλάδος Α.Ε.

πηγή: e-thessalia.gr