ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συλλυπητήρια Ρήγα για τον θάνατο του Γιώργου Πιτσιώρη

Σε ηλικία 56 ετών έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Πιτσιώρης, που τίμησε τα χρώματα των Κυανόλευκων τη δεκαετία του `90 στην Δ` Εθνική
Συλλυπητήρια Ρήγα για τον θάνατο του Γιώργου Πιτσιώρη
Ρήγας Φεραίος 1996-1997, Δ Εθνική

Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε την είδηση για το πρόωρο θάνατο, σε ηλικία μόλις 56 ετών, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΡΗΓΑ Γεώργιου Πιτσιώρη, ο οποίος αγωνίστηκε στην Δ΄ Εθνική φορώντας την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Γιώργος εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό του πρωταθλητή ΡΗΓΑ (αγωνιστική περίοδο 1994-1995) το καλοκαίρι του 1995, κατόπιν μεταγραφής του από την ομάδα του Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΒΟΛΟΥ και αγωνίστηκε δύο περιόδους (1995-1996 & 1996-1997), ως κεντρικός αμυντικός (λίμπερο).

Ο Πρόεδρος, η διοίκηση και σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ εκφράζουν τα εγκάρδια και ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους για τον αδόκητο θάνατό του Γιώργου, να έχουν δύναμη και κουράγιο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Γιώργο καλό ταξίδι, καλό παράδεισο…

Συλλυπητήρια από τους συναδέλφους του στην ΜΕΤΚΑ

Η απώλεια του καλού συναδέλφου και μέλους του Δ.Σ. του σωματείου μας Γιώργου Πιτσιώρη μας συγκλόνισε όλους ! Ο Γιώργος υπήρξε άνθρωπος ανιδιοτελής και κατέθετε την ψυχή του για το σωματείο και το εργοστάσιο. Εκφράζουμε την οδύνη μας και τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψάλει αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Αλυκών.

Καλή ανάπαυση Γιώργο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων Μυτιληναίος Α.Ε. ΜΕΤΚΑ.