ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένα χρόνο μετά

Ένα χρόνο μετά την ιδιαίτερα δύσκολη περιπέτεια ("νεκρανάσταση" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει) που βίωσε ως ασθενής με τον κορωνοϊό ο πνευμονολόγος, Κωνσταντίνος Χρήστου, που μπήκε πλέον στη μάχη της πανδημίας στο "Αχιλλοπούλειο" ως γιατρός δημοσίευσε το παρακάτω μήνυμα
Ένα χρόνο μετά

Το μήνυμα του κ. Χρήστου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Ένα χρόνο μετά την εισαγωγή μου με κορονο-ιό και την μετέπειτα "νεκρανάσταση" μου, η μοίρα (και η επιστράτευση της κυβέρνησης) με βρίσκει πάλι στο Γ.Ν.Βολου.

Αυτή τη φορά ως εθελοντής εφημερεύον ιατρός στις κλινικές Covid-19.

Παρά τη συγκίνηση να βρεθώ έξω από την πόρτα του παρ` ολίγον θανάτου μου, παρά τη δυσκολία από την ειδική προστατευτική στολή, και παρά το βαρύ φορτίο των μεχρι τωρα 3 θανατων σε περιπου 90 νοσηλευόμενους, η εμπειρία είναι συγκλονιστική!

Καλώ και άλλους συναδέλφους, ιδίως τους νεαρότερους, μέλη του Ι.Σ. Μαγνησίας να βοηθήσουν τους εμπροσθοφύλακες της μάχης με τον κορονο-ιό.

Μήτσιου Εύη, Ποτολίδης Ευάγγελος (ειδικοί), Μαργαρίτης Δημήτριος-Απόστολος, Τζικοπούλου Μαρία, Νικητόπουλος Σταύρος (ειδικευόμενοι) οι εφημερεύοντες σήμερα Κυριακή: εξαιρετικοί συνάδελφοι, ακούραστοι ιατροί, υπέροχοι άνθρωποι! Θεωρώ πως βοήθησα κι εγώ στο έργο σας....!