ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λουκέτο στο ελληνικό μπάσκετ για 15 μέρες λόγω κορωνοϊού

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, δεν θα διεξαχθούν αγώνες στην Α2, στην Β’ Εθνική, στην Γ’ Εθνική, σε Α1 και Α2 Γυναικών, καθώς και σε τοπικά πρωταθλήματα όπως η ΕΣΚΑΘ μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου
Λουκέτο στο ελληνικό μπάσκετ για 15 μέρες λόγω κορωνοϊού

Η ΕΟΚ μετά από τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες αποφάσισε επίσης να διακόψει τα πρωταθλήματαπου βρίσκονται υπό την αιγίδα της για 15 μέρες.

Δεν θα διεξαχθούν αγώνες στην Α2, στη Β’ Εθνική και στη Γ’ Εθνική καθώς επίσης στην Α1 και Α2 Γυναικών μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου. Και σε αυτά τα πρωταθλήματα υπάρχει μετάθεση του προγράμματος.

Οι κατά τόπους Ενώσεις του ελληνικού μπάσκετ βρίσκονται υπό την σκέπη της ομοσπονδίας, αλλά έχουν το δικαίωμα να πάρουν αποφάσεις. Σε αυτή την περίπτωση πάντως δεν τέθηκε κανένα θέμα διαφωνίας και έτσι δεν θα υπάρχουν παιχνίδια στα πιο σημαντικά τοπικά πρωταθλήματα (ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑΘ, ΕΚΑΣΚ, κλπ.). Φυσικά αυτό ισχύει και για τα πρωταθλήματα των γυναικών.

Αν όλα πάνε καλά τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν πάλι στις 15 Ιανουαρίου. Αν η έξαρση της πανδημίας συνεχιστεί, δεν αποκλείεται να αποφασιστούν νέα μέτρα και μικρή παράταση. Πάντως στόχος όλων των διοργανωτών είναι να να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν κανονικά όλα τα πρωταθλήματα.

πηγή: gazzetta.gr