ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζέστανε με γκολ

Ο Ρήγας έκανε… φιλότιμες προσπάθειες να θερμάνει το κυριολεκτικά παγωμένο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου επικρατώντας άνετα με σκορ 5-1 του Πρωτεσίλαου
Ζέστανε με γκολ

Με τέρματα των Χότζα, Καραγιάννη και Βλιώρα στο πρώτο μέρος και δύο γκολ του Γάρου στην επανάληψη, οι Βελεστινιώτες έφτασαν στη δεύτερη σερί νίκη στο 2022 "ζευγαρώνοντας" παράλληλα τις νίκες τους απέναντι στον σύλλογο του Πτελεού.
 
Στο 17ο λεπτό ο Γάρος, που έκανε ξανά χατ-τρικ, σέρβιρε από τα δεξιά στον Χότζα ο οποίος από κοντά στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ. Με τη συμπλήρωση 32 λεπτών παιχνιδιού ο Καραγιάννης έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και το… πήγε μέχρι τέλους, περνώντας και τον Μάνο για το 2-0. Λίγο μετά (35’) ο Βλιώρας έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ.
 
Εκμεταλλευόμενος μία αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων ο υψηλόσωμος φορ Κ. Αλαμάνης μείωσε σε 3-1 στο 51ο λεπτό, σουτάροντας με τη μία έπειτα από σέντρα που έγινε από τα αριστερά. Μάλιστα, αμέσως μετά ο ξάδερφός του, μέσος και συνονόματος σούταρε από το ύψος της περιοχής με τη μπάλα να περνά μόλις άουτ. Ωστόσο, ο Γάρος με δύο ακόμα γκολ, στο 58’ και στο 75’ «καθάρισε» τον αγώνα για τον Ρήγα με τον Παπαδόπουλο στη συνέχεια να νικιέται από τα 11 βήματα από τον Τσιλίγκο και τον Παπαδανιήλ να έχει ένα ωραίο μακρινό σουτ στο δοκάρι.
 
Το ντεμπούτο τους πραγματοποίησαν για τους Βελεστινιώτες οι νέες μεταγραφές Κόντρα, Τσιακίρης, Νούλας καθώς και ο νεαρός Καλτσωνάς.
 
Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Tσιλίγκος, Βλιώρας (85` Καλτσωνάς), Σταματίου (75’ Νούλας), Παπαδανιήλ, Χότζα, Βαϊόπουλος, Σουγκάρης, Γ. Αγροκώστας (66’ Γοδενόπουλος), Καραγιάννης (Τσιακίρης), Γάρος (75’ Πάσχος), Κόντρα.
 
Πρωτεσίλαος (Μπίλης): Μάνος, Κλίντον, Τσαούσης, Λεϊμονής (62’ Καλτσάς), Χασιώτης, Σουδής, Νικογιάννης (85’ Μπισμπιγιάννης), Κ. Αλαμάνης (Ι), Σιαμανίκος, Παπαδόπουλος, Κ. Αλαμάνης (ΙΙ).