ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Ιωάννη Μπατζιάκα

Ο γεωπόνος - αγρότης από τον Άγιο Δημήτριο θέτει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή"
Δήλωση υποψηφιότητας Ιωάννη Μπατζιάκα

Συνδημότες και συνδημότισσες, γεννήθηκα και ζω στον Άγιο Δημήτριο. Έχω σπουδάσει γεωπόνος με μεταπτυχιακό στην διαχείριση αποβλήτων. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας - αγρότης. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2005 όταν εκλέχτηκα στην διοίκηση του γεωπονικού συλλόγου.

Η αγάπη μου για τον τόπο μου και το ενδιαφέρον μου για τα κοινά με οδήγησαν να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου στις δημοτικές εκλογές το 2006 , ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Από τότε και μέχρι σήμερα εκλέγομαι ανελλιπώς.

Στην διάρκεια αυτών των ετών έχω διατελέσει πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, πρόεδρος της ΔΗΚΕΡΦ, αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, μέλος οικονομικής επιτροπής.

Η διάθεσή μου για προσφορά συνεχίζεται με τον ίδιο ζήλο και για το λόγο αυτό ζητώ να μου δείξετε την ίδια εμπιστοσύνη που  μου δείχνετε τόσα χρόνια.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Νασίκα  "Νέος Δήμος- Νέα Εποχή" και ζητώ την στήριξή σας.

Με εκτίμηση

Μπατζιάκας Ιωάννης