ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Χρήστου Μωραΐτη

Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Όλοι μαζί, μπροστά"
Δήλωση υποψηφιότητας Χρήστου Μωραΐτη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Κανάλια από αγρότες γονείς. Σπούδασα στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης και δουλεύω ως τεχνολόγος πυρηνικής ιατρικής στο διαγνωστικό κέντρο Υγεία Βόλου.

Επέλεξα να ζω στον τόπο μου με τα τόσα πολλά πλεονεκτήματα γιατί πίστευα και πιστεύω στην προοπτική του. Αυτή η προοπτική μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Στους κατοίκους του Δήμου Ρήγα Φεραίου δεν αξίζει η αδράνεια, η στασιμότητα και η αδιαφορία. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να συστρατευτώ με τον συνδυασμό του κ. Χαράλαμπου Πάσχου "Όλοι μαζί, μπροστά" στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ώστε με ειλικρίνεια, αγώνα και προσπάθεια να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα του τόπου μας.

Να φροντίσουμε για τη δίκαιη και ισότιμη ανάπτυξη όλου του Δήμου ώστε να γίνει μια μεγάλη και πανίσχυρη παρέα. Για να κάνουμε το Δήμο μας πρότυπο εκμεταλλευόμενοι την ιστορία του, το πλούσιο πολιτισμικό του υπόβαθρο, τις φυσικές του ομορφιές. Για να υψώσουμε κι άλλο τον πήχη των απαιτήσεων που πρέπει να έχει ο πολίτης από το Δήμο μας.

Για να πετύχουμε περισσότερα από όσα νομίζουμε πως μπορούμε!

Η εμπιστοσύνη σας θα είναι για μένα τιμή.

Μωραΐτης Χρήστος του Μιχαήλ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ρήγα Φεραίου