ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοκρατία κατά το δοκούν

Hθελημένη άρνηση από την Δημοτική Αρχή να συζητηθούν θέματα που έθεσε δεύτερη φορά προς το Δημοτικό Συμβούλιο καταγγέλει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ρήγα Φεραίου, Απόστολος Παπαϊωάννου
Δημοκρατία κατά το δοκούν

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Καταγγέλλουμε  την Δημοτική Αρχή  Ρήγα Φεραίου για τον "ευνουχισμό"  του Δημοτικού Συμβούλιου της 21/2 /2022 κατόπιν εντολής του απόντος  Δημάρχου  και την άρνηση  της να συζητηθούν, για δεύτερη φορά, τα  προτεινόμενα  παρακάτω θέματα της Λαϊκής Συσπείρωσης τα οποία αναβλήθηκαν. 

1) Ψήφισμα για την κατάργηση του νόμου  4685/20 περί ενσωμάτωσης (κατάργησης)  7 Φορέων Διαχείρισης στον ΟΦΥΠΕΚΑ (Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος Κλιματικής Αλλαγής), οσονούπω καταφτάνει κι η σειρά του Φορέα της Κάρλας.

2) Κατάργηση της  απόφασης  της Κυβέρνησης  περί  δραματικής αύξησης του ‘’τέλους ταφής’’ απορριμμάτων που από 1/1/22 θα πέσει  για ακόμη μια φορά βαρύτατη στις πλάτες των συμπολιτών.

Η Δημοκρατία στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, αν όχι στο απόσπασμα, κατά το δοκούν, καθότι one man show και πάσα αρχή παυσάτω, ελλλείψει του  Δημάρχου και ο αντ` αυτού... κουφός μουγκός και άπραγος!