ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Χρήστου Σπαθή

Για το τοπικό συμβούλιο θέτει υποψηφιότητα ο Βελεστινιώτης χημικός και ποδοσφαιριστής του Ρήγα Φεραίου
Δήλωση υποψηφιότητας Χρήστου Σπαθή

Φίλες και φίλοι,

γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Βελεστίνο, ενώ έλκω την καταγωγή μου από την πλευρά της μητέρας μου από τη Χλόη. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ειδική Αγωγή και στην εκπαίδευση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως εκπαιδευτικός σε σχολεία του Ν. Μαγνησίας και όχι μόνο. Είμαι μέλος της ένωσης Χημικών Μαγνησίας από το 2011.

Από τα παιδικά μου χρόνια, ασχολούμαι ενεργά με τον αθλητισμό, είμαι ποδοσφαιριστής στον ιστορικό αθλητικό σύλλογο του Βελεστίνου "Ρήγας Φεραίος", με τον οποίο αγωνίστηκα κατά την παρουσία του στις εθνικές κατηγορίες. Από το 2012, δραστηριοποιούμαι και ως προπονητής στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Γεννημένος το 1988, ανήκω στη νέα γενιά και ασπαζόμενος το δόγμα, ότι τίποτα γύρω μας δεν χαρίζεται, αλλά όλα κατακτώνται, αποφάσισα να συμμετάσχω σε αυτές τις εκλογές, προκειμένου να διεκδικήσω για τον Δήμο μας, μια καλύτερη προοπτική ανάπτυξης και βελτίωσης της καθημερινότητας για όλους τους συνδημότες μας.

Η επαγγελματική μου δραστηριότητα ως εκπαιδευτικός και η πολύχρονη ενασχόληση μου με τον αθλητισμό αποτελούν τα εχέγγυα να αγωνιστώ με θέληση, πειθαρχία και ικανότητα για μία σύγχρονη και ανθρώπινη καθημερινότητα για τον Δήμο μας!

Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους τους συνυποψηφίους μου.

Χρήστος Σπαθής, Υποψήφιος για την Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου - Χλόης με την αυτοδιοικητική παράταξη του Δημήτρη Νασίκα.