ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΕΑΥΡΦ: Αποστολή λογαριασμών ύδρευσης με sms/email

Η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου ενημερώνει ότι θα αποστέλλει τους λογαριασμούς ύδρευσης με μήνυμα (SMS) στο κινητό ή με email - Η διαδικασία για τους πολίτες
ΔΕΑΥΡΦ: Αποστολή λογαριασμών ύδρευσης με sms/email

Η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου αποσκοπώντας στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών που προσφέρει στους καταναλωτές, σας ενημερώνει ότι θα αποστέλλει τους λογαριασμούς ύδρευσης με μήνυμα (SMS) στο κινητό ή με email

Καλούνται οι καταναλωτές μέχρι 31/7/2022 να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στη ΔΕΥΑΡΦ, αποστέλλοντας είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση deyarf@cosmotemail.gr, είτε με αίτηση στα γραφεία της επιχείρησης τα παρακάτω:

ονοματεπώνυμο

αριθμό υδρομέτρου

κωδικό παροχής

ΑΦΜ

αριθμό κινητού τηλεφώνου

email

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση οι καταναλωτές θα μπορούν να αποστέλλουν τα αιτήματά τους για νέες παροχές, έλεγχο υδρομέτρων, ενστάσεις για τον λογαριασμό τους και οτιδήποτε άλλο σχετικά με θέματα ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης.

Σας θέλουμε δίπλα μας σε κάθε βήμα εκσυγχρονισμού. Αναμένουμε και προσδοκούμε την ανταπόκρισή σας. Οι πελάτες που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τους παραπάνω τρόπους με την ΔΕΥΑΡΦ μπορούν να καλούν στο 2425023245.