ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φινάλε με αγωνία αλλά δεύτερη θέση...

Ο Ρήγας Φεραίος πίστευε μέχρι τέλους στο θαύμα, αυτό τελικά δεν ήρθε κι έτσι το 5-1 επί των Μυρμιδόνων τον έφερε απλώς στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, κρατώντας τον στο τοπικό πρωτάθλημα - Πρωταθλητής ο Διαγόρας Στεφανοβικείου
Φινάλε με αγωνία αλλά δεύτερη θέση...

Με χατ - τρικ του Πάσχου (44` - 47` 62`) κι ένα γκολ από τους Γάρο (70`) και Γούτσιο (72`) οι Κυανόλευκοι ανέτρεψαν το τέρμα των Μυρμιδόνων (38`Μπούρχας) που υποβιβάστηκαν μαζί με το Μαγνησιακό, αποχαιρετώντας τη σεζόν με νίκη στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου.

Τα πολυπόθητα στραβοπατήματα των αντιπάλων που χρειαζότανε η ομάδα του Βελεστίνου για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια έμειναν στη μέση, καθώς ναι μεν η Δήμητρα Ευξεινούπολης ηττήθηκε 4-2 στην Αγία Άννα ενώ προηγούνταν 2-0, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου όμως κράτησε το υπέρ του 2-1 στο ΕΑΚ απέναντι στο Σαρακηνό και στέφθηκε πρωταθλητής.

Με αυτό τον τρόπο, ο Ρήγας τερμάτισε στη δεύτερη θέση σε μία χρονιά που φάνταζε το μεγάλο φαβορί πριν την έναρξη. Πλέον, στο σύλλογο του Βελεστίνου, εφόσον τεθεί στόχος πρωταθλητισμού και τη νέα χρονιά, θα πρέπει να σημειώσουν τα φετινά λάθη να μπορέσει η ομάδα να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο επιστροφής στις Εθνικές Κατηγορίες.

Ρήγας Φεραίος (Ζιάκας): Παπαγιάννης, Γούτσιος, Κόκκας, Καρλιάμπας, Σπαθής (81` Μπομπότης), Τσιαντής, Αλεξίου, Γάρος, Σταμάτης, Σέττος (77` Μπόλκας), Πάσχος (77`Χότζα).

Μυρμιδόνες (Βούλγαρης): Κοντογεωργάκης, Ν. Μπίνας (63` Πιπινής), Ακριβος, Κοντοβάς, Βέργας (Μπούρχας Γ.), Κ. Μπίνας, Μακρής, Τετριμίδας, Κλουκοτάρας, Αράπης, Δ. Μπούρχας.

Διαιτησία: Στ. Χαλβατζάκος, Στ. Σφυρής, Μ. Κυριαζής.

Τα σημερινά αποτελέσματα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής στην Α` ΕΣΠΘ:

Αγία Άννα - Δήμητρα 4-2

Σαρακηνός - Διαγόρας 1-2

Σκιάθος - Ηρακλής 0-2

Πρωτεσίλαος - Μαγνησιακός 4-2

Ρήγας Φεραίος - Μυρμηδόνες 5-1

Η τελική βαθμολογία στην κορυφή:

  1. Διαγόρας Στεφανοβικείου 67
  2. Ρήγας Φεραίος 65
  3. Δήμητα Ευξεινούπολης 64