ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" ο "Κένταυρος" Βόλου

Ο Κένταυρος Βόλου συμμετείχε την Κυριακή 10 Απριλίου  στον Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης "Μέγας Αλέξανδρος" με τον Δημήτρη Φράγκο να τερματίζει στην 13η θέση της γενικής κατάταξης με χρόνο  34:50 στα 10 χλμ. και πρώτος στην ηλικιακή του κατηγορία ανάμεσα σε 1.300 δρομείς που έλαβαν μέρος
Στον Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" ο "Κένταυρος" Βόλου

Τερμάτισαν επίσης με επιτυχία:

Στα 10χλμ.

Γιώργος Κώστας 42:58
Κώστας Κυριαζής 46:38
Απόστολος Κουρκούμπας 49:23
Γαβριήλ Δημουλάς 55:55
Ηλίας Οικονόμου 56:00
Κωνσταντίνος Καραγιάννης 1:07
Μαρία Δημουλά 1:09
Κωνσταντίνος Δημουλάς 1:09
Αντωνία Αναστασοπούλου 1:16
Κατερίνα Αργυρίου 1:25
Μαρία Αναστασοπούλου 1:26
 
Στα 5 χλμ.

Βικτώρια Οικονόμου 34:27
Χριστίνα Δημουλά 52:00
Σουζάνα Ιωακειμίδου 52:11
   
Στον αγώνα RUN GREECE που έγινε στο Ηράκλειο έτρεξε και τερμάτισε με επιτυχία στα 5χλμ  ο Βαγγέλης Τσαρούχας σε 30:17
 
Την Κυριακή 17 Απριλίου  θα γίνει ο "1ος  Αγώνας  Δρόμου Ν. Αγχιάλου", με διαδρομές 5 και 10 χλμ. καθώς και παιδικό αγώνα.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Κένταυρο Βόλου, την Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την κοινότητα Ν. Αγχιάλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, την ΕΠΦΑ Μαγνησίας και το Ultra Pelion Trail.

Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και η LIFE GUARD VOLOS καθώς και το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ».

Τον αγώνα στηρίζουν επίσης: Γ.Σ. Βόλου, Νίκη Βόλου, Α.Ο. Μαγνησίας, Άτλας Βόλου, Γ.Σ. Βελεστίνου, ΕΟΣ Βόλου, ΕΟΣ Αλμυρού, Άθλος Αγριάς καθώς και ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Ν. Αγχιάλου, Σύλλογος Οξυωτών, Σύλλογος Γυναικών Αγχιάλου, Α.Σ. Μικροθηβών, Π.Α. Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος», Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ν. Αγχιάλου.

Η εκκίνηση θα δοθεί απ’ την παραλία Ν. Αγχιάλου Βόλου (Λιμανάκι) για τα 5χλμ. στις 10:00 και  για τα 10χλμ. στις 11:00 με τερματισμό στο ίδιο σημείο. Ο παιδικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.10, σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και εγγραφές για τον παιδικό αγώνα θα γίνονται την ημέρα του αγώνα.

Η διαδρομή  διασχίζει τόσο την παραλία της Ν. Αγχιάλου, αλλά και τους περίφημους αμπελώνες που παράγεται το τσίπουρο και τα κρασιά του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού « Η Δήμητρα», που είναι και βασικός χορηγός του αγώνα.

Η διοργάνωση θα στηρίξει το κοινωνικό παντοπωλείο Ν. Αγχιάλου.Επίσης στο χώρο του αγώνα θα υπάρχει περίπτερο της με Πασχαλινές λαμπάδες για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων παιδιών με καρκίνο  "Φλόγα Μαγνησίας".

Παράλληλα ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 6ο Λαϊκό αγώνα δρόμου  Δάσους Κουρί που θα γίνει το Σάββατο 30 Απριλίου στον Αλμυρό, με διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων καθώς και αγώνες για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και ΑμεΑ. Πληροφορίες-εγγραφές: dasoskourialm.blogspot.gr