ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο μαθητές του Βελεστίνου και του Αγίου Γεωργίου

Oι κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου ευχαριστούν θερμά τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου για την ενίσχυση με τρόφιμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο μαθητές του Βελεστίνου και του Αγίου Γεωργίου
Μαθητές και εκπαιδευτικοί επισκέφθηκαν το χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου ενημερωμένοι, ήδη, από τους εκπαιδευτικούς για τη λειτουργία και το ρόλο της δομής.
 
Επίσης, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Γεωργίου μέσω της δράσης μαθαίνω τα επαγγέλματα, γίνομαι αγρότης, δημιούργησαν το δικό τους λαχανόκηπο ενισχύοντας το κοινωνικό παντοπωλείο.
 
Είναι συγκινητικές όλες αυτές οι δράσεις των σχολικών κοινοτήτων και η συνεχής στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου. Σίγουρα, έτσι δημιουργούνται οι σωστές βάσεις να έχουμε ευαισθητοποιημένους πολίτες με αρχές αλληλεγγύης. Επίσης, είναι πολύ σημαντική αυτή τη δύσκολη περίοδο η αλληλεπίδραση όλων των φορέων που δίνουν μεγαλύτερη αξία στην επιτυχή εφαρμογή αυτού του νέου θεσμού του κοινωνικού παντοπωλείου που αγαπήθηκε από όλους και ήρθε για να προσφέρει και να ενισχύσει εκεί που υπάρχει ανάγκη. Ας μάθουμε όλοι να αφουγκραζόμαστε ανάγκες και να προσφέρουμε αγάπη.