ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο

Την ερχόμενη Τρίτη 26 Απριλίου και ώρα 19:30 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου
Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο

Δείτε τα θέματα ημερησίας διάταξης:
 
-Λήψη απόφασης για την  «Αναμόρφωση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) και του Στρατηγικού σχεδιασμού (Στοχοθεσία έτους 2022) για την προσαρμογή του στα ρεαλιστικά μεγέθη, με τα οποία έκλεισε το προηγούμενο έτος 2021 (Α.Ο.Ε 47-2022).
 
-Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ’ αριθ. 9/2022 Απόφασης του Δ.Σ. του Δημοτικού Νομικού Προσώπου , με θέμα « Αναμόρφωση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) και του στρατηγικού σχεδιασμού (Στοχοθεσία έτους 2022) για την προσαρμογή του στα ρεαλιστικά μεγέθη, με τα οποία έκλεισε το προηγούμενο έτος 2021» (Α.Ο.Ε. 41/2022).
 
-Λήψη απόφασης για την έγκριση της 4ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού 2022  του Δήμου Ρήγα Φεραίου. (Α.Ο.Ε 39-2022) .
 
-Λήψη απόφασης για την ολοκλήρωση εκκαθάρισης της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Κάρλας- ΑΛΚΙΝΟΟΣ», σύμφωνα με σχετικό έγγραφο των Εκκαθαριστών .
 
-Λήψη απόφασης για την ολοκλήρωση εκκαθάρισης της  Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Δημοτική Επιχείρηση Έργων Ανάπτυξης (ΔΕΠΕΑ) Δήμου Κάρλας» , σύμφωνα με σχετικό έγγραφο  των Εκκαθαριστών.
 
-Λήψη απόφασης για την ολοκλήρωση εκκαθάρισης της  Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Δημοτικός Οργανισμός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Κάρλας (Δ.Ο.Υ.Κ.Α.) , σύμφωνα με σχετικό έγγραφο των  Εκκαθαριστών.
 
-Λήψη απόφασης σχετικά με την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων ΜΠΕ, για την «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) , για την εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού  σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (ΦΣΠΗΕ) , ισχύος 29,601 MW, φερόμενης ιδιοκτησίας της ‘ΙΔΕΑ ΦΩΣ 2 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΉ Α.Ε.’, στη θέση  ‘ΕΡΕΤΡΙΑ 6’, Τ.Κ. Πολυδάμαντα , Δήμου Φαρσάλων, Π.Ε. Λάρισας και Τ.Κ. Περιβλέπτου , Δ.Ε. Φερών , Δήμου Ρήγα Φεραίου , Π.Ε. Μαγνησίας , Περιφέρειας Θεσσαλίας».
 
 -Λήψη απόφασης για την επικαιροποίηση της 104-2021 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου,  με θέμα «Έγκριση τροποποίησης του καταστατικού του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.) Ν. Μαγνησίας , σε σχέση με τη διάρκεια λειτουργίας του. (Σχετικό το 1469/13-07-2021 έγγραφο του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.)».
 
-Λήψη απόφασης για τον Καθορισμό αριθμού μαθητευόμενων στο Μεταλυκειακό Έτος –Τάξη Μαθητείας απόφοιτων ΕΠΑΛ, για απασχόληση στο Δήμο Ρήγα Φεραίου , για το διάστημα 2022-2023.
 
-Λήψη απόφασης ,  για το αίτημα των επικεφαλής της μειοψηφίας , περί Απολογισμού του εορτασμού των 200 ετών από την Επανάσταση , στο Δήμο Ρήγα Φεραίου.