ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Α. Παπατόλιας: Το Βελεστίνο χειρότερο και από τη δεκαετία του `50

Ανακοίνωση με πολλές αιχμές και βαριές εκφράσεις προς διάφορες κατευθύνσεις από τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης, Α. Παπατόλια, για την "τραγική", όπως αναφέρει, κατάσταση που επικρατεί σε χώρους του Βελεστίνου και του Δήμου με αφορμή το περιστατικό με τον παρ` ολίγον τραυματισμό παιδιού στο Κεφαλόβρυσο
Α. Παπατόλιας: Το Βελεστίνο χειρότερο και από τη δεκαετία του `50

Αναλυτικά:

Το Βελεστίνο χειρότερο κι από την δεκαετία του `50 που βλέπουμε σε φωτογραφίες.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι αναρτήσεις μας για την κατάσταση που επικρατεί στην έδρα του Δήμου Ρήγα Φεραίου βγαίνουν αληθινές.

Ο παραλίγο τραυματισμός του παιδιού που έπαιζε στο Κεφαλόβρυσο, έφερε στην επιφάνεια την τραγική κατάσταση σε όλες τις γειτονιές της κωμόπολης μας.

Λαμαρίνες σάπιες επικίνδυνες σκεπάζουν τα αυλάκια στο Κεφαλόβρυσο που παίζουν ανήλικα παιδιά. Αν δεν ήταν γονείς στο σημείο δεν ξέρουμε πως θα ήταν η κατάσταση του ανήλικου παιδιού.

Στην πλατεία πλησίον του δημοτικού σταδίου επικίνδυνες τσουλήθρες ελεύθερες προς χρήση για τα παιδιά.

Στην πλατεία του συνοικισμού η παιδική χαρά στα κακά της χάλια. Οτι έχει μένει από κούνιες και τσουλήθρες σαπίζουν μέσα στα χόρτα.

Στην πλατεία Σμολένσκη (Μιτζιτι) η καθαριότητα είναι ανύπαρκτη και οι κατασκευές είναι επικίνδυνες.

Στην πλατεία Επτά Συντρόφων χθες οι γυναίκες της γειτονιάς βγήκαν με τα λάστιχά και της σκούπες και ανέλαβαν την καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου.

Στην πίσω πλευρά του 2ου δημοτικού σχολείου σύμφωνα πάντα με καταγγελίες γονέων τα χόρτα έχουν φτάσει στο ύψος των παιδιών.

Στην περιοχή του Κεφαλόβρυσου περίοικοι μιίσθωσαν γυναίκα να κόψει τα χόρτα υπό τον φόβο εμφανίσεις φιδιών.

Η πρόσβαση στο ιατρείο του Κεραμιδίου είναι αδύνατη λόγω καθαριότητας και χόρτων.

Οι εργασίες στον πεζόδρομο του Βελεστίνου έχουν σταματήσει και ο εργολάβος εξαφανισμένος έχει αφήσει μπάζα, πλάκες, χώματα, στις εισόδους του εργοταξίου.

Μια δημοτική αρχή ανίκανη να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει ακόμη και τα πιο απλά και καθημερινά θέματα. Φωτογραφίες αναρτήσεις θεαθήναι και Ωχαδερφισμός. Μία δημοτική αρχή κι ένα τοπικό συμβούλιο που δεν ασχολείται με τίποτε απολύτως. Εγκατάλειψη και αδιαφορία σε όλα τα επίπεδα! Ανύπαρκτοι και πλέον εξαιρετικά επικίνδυνοι.

Ο επί οκτώ ολόκληρα χρόνια Δήμαρχος κ. Νασίκας βρίσκεται σε "μεξικάνικο ύπνο". Εκτός από το να φωτογραφίζεται στο fb με τους "φίλους" του, δεν κάνει τίποτε άλλο.

Το ρεπορτάζ του site Μουσικό βαγόνι αποτυπώνει την κατάσταση που υπάρχει στο Βελεστίνο, και που έχουμε αναφέρει πολλές φορές !