ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Τσιακούμη για το Τοπικό Περιβλέπτου

Ο εφευρέτης Κωνσταντίνος Τσιακούμης είναι υποψήφιος σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Περιβλέπτου με το συνδυασμό "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή"
Δήλωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Τσιακούμη για το Τοπικό Περιβλέπτου

Το Περίβλεπτο είναι ο τόπος που γεννήθηκα και κατοικώ από το 1954.

Ως αγρότης-μελισσοκόμος και μέσα από την πλούσια ενασχόλησή μου με τα κοινά, προσπάθησα πάντα να προσφέρω στο μέγιστο βαθμό ώστε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για το χωριό μας.

Μετρώ στο ενεργητικό μου δύο πατέντες με διεθνή ταξινόμηση για τις οποίες βραβεύτηκα και αφορούν τον τομέα της μελισσοκομίας. Μάλιστα, είμαι ιδιαίτερα περήφανος, κυρίως για το λόγο πως μέσω αυτών το όνομα του Περιβλέπτου έκανε το γύρο της Ελλάδας και του κόσμου.

Όσον αφορά τα κοινά, διετέλεσα πρόεδρος τοπικού συμβουλίου, δημοτικός σύμβουλος αλλά και αντιδήμαρχος Φερών, δουλεύοντας πάντα προς όφελος του τόπου μας.

Θεωρώ ότι η ηλικία ενός ανθρώπου βασίζεται στο πώς νιώθει κανείς και τι διάθεση έχει για προσφορά.

Με αρκετή όρεξη, στις ερχόμενες εκλογές θέτω υποψηφιότητα ως τοπικός σύμβουλος για την Τοπική Κοινότητα Περιβλέπτου με το συνδυασμό "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή" κι επικεφαλής τον Δημήτρη Νασίκα.

Στόχος να σκεφτούμε και να δημιουργήσουμε νέες ιδέες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και θα βοηθήσουν στην εξέλιξη του Περιβλέπτου.

Με τιμή προς όλους,

Κωνσταντίνος Τσιακούμης.