ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Γκολ και στις Πανελλήνιες

Δίδυμη επιτυχία στο ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου με τα αδέρφια και παίκτες του Ρήγα Γιώργο και Δημήτρη Αγροκώστα να αριστεύουν στις Πανελλαδικές συγκεντρώνοντας 17.600 και 16.800 μόρια αντίστοιχα
Γκολ και στις Πανελλήνιες

­

Το σημαντικό για τα παιδιά τη φετινή χρονιά είναι ότι κατάφεραν να συνδυάσουν τις υποχρεώσεις τους με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ με ένα επίπονο πρόγραμμα διαβάσματος και φροντιστηρίων.

«Σαφώς και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την επίδοσή μας. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και σε συνδυασμό με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, θεωρώ ότι πλέον θα βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε, δηλαδή σε μία σχολή ΤΕΦΑΑ», μας λέει ο Γιώργος που αναδείχθηκε πρώτος στην σχολική μονάδα του Βελεστίνου και αγωνίζεται ως μέσος. 

Αμφότεροι στον τομέα της πληροφορικής, τονίζουν πως ένα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας ανήκει στους εκπαιδευτικούς του ΕΠΑ.Λ., το οποίο από τη νέα χρονιά θα λειτουργεί ως Πρότυπο, αλλά και τους καθηγητές των φροντιστηρίων. 

Αναφορικά με τον συνδυασμό αθλητισμού και Πανελληνίων, ο Δημήτρης που γέμισε φέτος με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, σημειώνει πως «στην αρχή της χρονιάς βγάλαμε μαζί με τον αδερφό μου ένα καλό πρόγραμμα ώστε να συνδυάσουμε καθημερινά τις ώρες των φροντιστηρίων, του διαβάσματος και των προπονήσεων. Ευτυχώς είχαμε καλή απόδοση και στα αθλήματα και όλα μια χαρά».

Τέλος, με «ένα στόμα – μια φωνή» οι δύο νεαροί αθλητές και αριστούχοι εύχονται ο ιστορικός Ρήγας Φεραίος να βρει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που τον ταλανίζει και να συνεχίσει την σημαντική πορεία του στα γήπεδα.

 

Πιο διαβασμένα