ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση υποψηφιότητας Γεωργίου Ι. Νέμτσα

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην περιφέρεια Φερών με το συνδυασμό "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή"
Δήλωση υποψηφιότητας Γεωργίου Ι. Νέμτσα

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες

Στις δημοτικές εκλογές  που θα γίνουν στις 26/5/2019 θα είμαι υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημάρχου μας κ. Δημήτρη Νασίκα.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον ιστορικό μας τόπο, το Βελεστίνο, εδώ, όπου είχαμε την τύχη να γεννηθεί και ο εθνομάρτυρας της επανάστασης του 1821 ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ, ο οποίος σύμφωνα και με την υπογραφή του (Ρήγας Βελεστινλής – Θετταλός ), ήταν γνήσιο τέκνο της  Φεραίας Γης.

Αφότου τέλειωσα τη θητεία μου στο στρατό, έμεινα εδώ, στον τόπο μας και σχεδόν αμέσως άρχισα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με ανιδιοτέλεια στον αθλητισμό , τον πολιτισμό αλλά και σε φορείς του Δήμου μας. 

Συμμετείχα σε Διοικητικά Συμβούλια στον ποδοσφαιρικό σύλλογο του Ρήγα Φεραίου, στο  σύλλογο μπάσκετ και αργότερα ως πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας, οργανώσαμε  τμήματα κλασικού αθλητισμού με κορυφαία την διεξαγωγή του ΡΗΓΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ καθώς και τμήμα εκμάθησης  σκι  στο βουνό του Πηλίου.

Στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, συμμετείχα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βελεστίνου καθώς και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών και Ποντίων , όπου είχα την τιμή να είμαι πρόεδρος επί  11 συνεχόμενα  χρόνια. Σε αυτό το διάστημα μεταξύ των άλλων καταφέραμε και φτιάξαμε αίθουσα για τα χορευτικά τμήματα και με την αμέριστη βοήθεια όλων των συνδημοτών μας κτίσαμε και λειτουργήσαμε τον Ι.Ν Αγίου Βασιλείου και Αγίας Φωτεινής , που είναι ένα κόσμημα όχι μόνο για τη γειτονιά μας αλλά και σε όλο το Δήμο μας.

Ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου μας, διοργανώσαμε εκδηλώσεις όχι μόνο στην έδρα του Δήμου αλλά και σε όλα τα χωριά μας και είχαμε μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή από τους δημότες.

Βέβαια όλα αυτά τα χρόνια , είχα την καθημερινή επαφή με όλους συμπολίτες μας, τους επαγγελματίες, τους κτηνοτρόφους, τους αγρότες και φρόντιζα για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων, τα οποία μπορεί να φαίνονται μικρά αλλά η λύση τους βοηθάει και κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και ευχάριστη.

Επειδή λοιπόν οι προκλήσεις δε σταματούν, πιστεύω ότι μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω, δίνοντας λύση στις δυσκολίες των συμπολιτών μου , ευρισκόμενος δίπλα στον καθένα , όλες τις ώρες της ημέρας, όλες τις μέρες του χρόνου, σας καλώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Σας ευχαριστώ    

ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ΙΩΑΝ.  ΝΕΜΤΣΑΣ                                                                                                                      Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Νασίκα

Τηλ. επικοινωνίας: 6977912534