ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κ. Παπανάτσιου: "Τα Κέντρα Υγείας να γίνουν «ασπίδα υγείας» για τους πολίτες"

Συνάντηση με τον πρόεδρο Γ. Γάτη και τη γεν. γραμματέα Ν. Χονδρογιάννη του Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας πραγματοποίησε η Βουλευτής Μαγνησίας Κ. Παπανάτσιου
Κ. Παπανάτσιου: "Τα Κέντρα Υγείας να γίνουν «ασπίδα υγείας» για τους πολίτες"

 

Στη συζήτηση που διεξήχθη τέθηκαν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας της επαρχίας Μαγνησίας και Σποράδων (Αλμυρός, Βελεστίνο, Αργαλαστή, Ζαγορά, Σκιάθος, Σκόπελος) σε ιατρικό- λοιπό προσωπικό  και υποδομές.

Η κα Παπανάτσιου ανέπτυξε τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο δημόσιο διάλογο συνολικά για την Υγεία προς τα μέλη του Συλλόγου εργαζομένων και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις προτάσεις τους για το προς διαμόρφωση προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δήλωσε: «Τα Κέντρα Υγείας οφείλουν να ενισχυθούν σε μόνιμο προσωπικό και να επιτελέσουν το ρόλο τους που είναι η πρόληψη και η αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ έχει εξαγγείλει κίνητρα που θα δοθούν προς τους ιατρούς για να μπορέσει το ΕΣΥ να γίνει πιο ελκυστικό. Είναι επίσης σημαντικό να προχωρήσει η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, που είναι πο.λύ παλιά τα περισσότερα, ώστε να υπάρξει και σημαντική εξοικονόμηση πόρων που θα μπορούσαν να διοχετευθούν και πάλι στο σύστημα»