ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου στο Βελεστίνο"

"Ηχηρό μήνυμα νίκης για τον Χαράλαμπο Πάσχο", αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου της αυτοδιοικητικής παράταξης `Όλοι μαζί, μπροστά`
"Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου στο Βελεστίνο"

Αναλυτικά, διαβάζουμε:

Ηχηρό μήνυμα νίκης για τον υποψήφιο δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Χαράλαμπο Πάσχο έστειλαν χθες οι δημότες που έδωσαν βροντερό "παρών" στα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης "Όλοι μαζί μπροστά".

Ο πεζόδρομος του Βελεστίνου πλημμύρισε από κόσμο που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν την αντίδρασή τους για την ανυπαρξία έργου και προοπτικής από την σημερινή δημοτική αρχή.

Η ατμόσφαιρα στο εκλογικό κέντρο του κ. Χαράλαμπου Πάσχου ήταν πολύ ζεστή και γιορτινή, με τα στελέχη της παράταξης, σε ένα κλίμα ενότητας και δυναμικής, να εκφράζουν την πεποίθηση ότι στις 26 Μαΐου ο Δήμος θα αλλάξει σελίδα και οι δημότες με την ψήφο τους θα ανοίξουν νέους δρόμους ανάπτυξης για τον τόπο.

Με μια ομιλία που εξέπεμπε δυναμισμό, προοπτική, ενότητα και τεκμηριωμένα επιχειρήματα ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Πάσχος έστειλε το μήνυμα της συστράτευσης όλων των δημοτών για ένα σύγχρονο Δήμο, όπου όλοι θα είναι ικανοποιημένοι με την ποιότητα ζωής τους, ενώ μετά την ομιλία ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων με την δημοτική παράταξη "Όλοι μαζί μπροστά".

Στην ομιλία του ο κ. Πάσχος τόνισε αρχικά πως "Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου που δίνετε σήμερα το παρών στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου.

Πολίτες ενός ιστορικού Δήμου, του Δήμου Ρήγα Φεραίου βρίσκεστε σήμερα εδώ για να σηματοδοτήσουμε όλοι μαζί μια νέα αρχή. Με δυναμισμό και αισιοδοξία στέλνετε μήνυμα νίκης.

Από το Κεραμίδι και το Βένετο, τα Κανάλια, την Κερασιά το Στεφανοβίκειο, το Ριζόμυλο, το Μικρό Περιβολάκι, την Χλόη, τον Άγιο Γεώργιο, το Αερινό, το Περίβλεπτο, τον Άγιο Δημήτριο, το Ελευθεροχώρι, μέχρι το Βελεστίνο, την έδρα του Δήμου Ρήγα Φεραίου, μας δίνετε την ώθηση και την δύναμη να γράψουμε νέες σελίδες επιτυχιών στον ιστορικό μας Δήμο".


Ανυπαρξία της δημοτικής αρχής

Στη συνέχεια ο κ. Πάσχος άσκησε έντονη κριτική κατά της απερχόμενης δημοτικής αρχής κατηγορώντας την ότι δεν έκανε ούτε ένα έργο, ενώ όσα παρουσίασε, ήταν έργα και δράσεις που της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
Συγκεκριμένα ανέφερε πως "Οι σημερινοί διοικούντες παρέλαβαν έναν τακτοποιημένο οργανωτικά, οικονομικά και διοικητικά Δήμο και τον αποσυντόνισαν πλήρως αφήνοντας διαλυμένες υπηρεσίες.

Παρέλαβαν ένα ικανοποιητικό ταμείο με έσοδα αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, και με την παροιμιώδη ανικανότητα και φαυλότητά τους τα σπατάλησαν επιβάλλοντας δυσβάστακτα δημοτικά τέλη.

Παρότι υπήρχαν χρηματοδοτούμενες πηγές δεν σχεδίασαν και δεν εκτέλεσαν ούτε ένα έργο, παρά μόνο οικειοποιούνταν ό,τι άφησαν οι προηγούμενοι.

Είναι η μοναδική δημοτική αρχή που δεν αξιοποίησε έργα της περιφέρειας Θεσσαλίας. Και τα αποτελέσματα τα βιώνουμε όλοι.

Έργα δεν γίνονται, υποδομές καταρρέουν, θέσεις εργασίας δεν δημιουργούνται και τα χωριά ερημώνουν, οι νέοι φεύγουν και οι άνεργοι δεν μπορούν να βρουν εργασία".

 

Το όραμά μας

Ο ίδιος πρόσθεσε λέγοντας πως "Απέναντι σε αυτή την παρακμή και την οπισθοδρόμηση, πρέπει να απαντήσει με άλμα προς τα εμπρός.

Το όραμά μας για τον Δήμο ακούει στις λέξεις ανάπτυξη και ποιότητα ζωής.

Ανάπτυξη που θα έρθει μέσα από τα έργα που θα υλοποιήσουμε, τις επενδύσεις που θα προσελκύσουμε, τα χρηματοδοτικά προγράμματα που θα αξιοποιήσουμε, τον πρωτογενή τομέα που θα υποστηρίξουμε και τις δουλειές που θα έχει ο κόσμος μέσα από την στήριξη στους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίες και τις βιομηχανίες που λειτουργούν στον Δήμο μας.

Ποιότητα ζωής που θα αναβαθμίσουμε μέσα από την βελτίωση της καθημερινότητας, μέσα από την κοινωνική πρόνοια, την προστασία του περιβάλλοντος, την θωράκιση της υγείας, τα καλύτερα σχολικά διδακτήρια,, την φροντίδα στους ηλικιωμένους.

Θα είμαστε αποτελεσματικοί στα μικρά και στα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος. Από την καθαριότητα, τον φωτισμό, το πράσινο και τους ασφαλείς δρόμους μέχρι τα μεγάλα έργα υποδομής που σχεδιάζουμε και θα κάνουμε πραγματικότητα".

 

Άξια στελέχη της παράταξής μας

Αναφερόμενος στα στελέχη της παράταξης ο κ. Πάσχος τόνισε πως "έχουμε το όραμα, έχουμε το σχέδιο και τους στόχους για ένα αποτελεσματικό και παραγωγικό Δήμο Ρήγα Φεραίου

Αυτό τον Δήμο θα δημιουργήσουμε μέσα από την ομάδα μας, με τα άξια στελέχη μας που συγκροτούν την δημοτική μας παράταξη "Όλοι μαζί Μπροστά". Με αξιόλογους ανθρώπους που προέρχονται
από όλους τους παραγωγικούς και ιδεολογικούς χώρους, από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και κοινότητες, είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά για να ενώσουμε ξανά όλους τους δημότες και να δημιουργήσουμε για το συλλογικό καλό.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξής μας είναι άνθρωποι με αξιοπρέπεια, με γνώση και αξίες, με εμπειρία και φρέσκες ιδέες που θα υπερασπιστούν στο ακέραιο την ιστορία, τον πολιτισμό αλλά και το μέλλον αυτού του τόπου".